Memorial Jordi Sabater el diumenge 13 de gener

Enguany el MEMORIAL JORDI SABATER que organitza el CE Bisbal Bàsquet se celebrarà el diumenge 13 de gener al llarg de tota la jornada.

MEMORIAL JORDI SABATER 2013

Els encarregats d’obrir la jornada basquetbolística per recordar en Jordi Sabater seran els més petitons del club amb una Trobada d’Escoles de Bàsquet, la del club i la de les escoles de la Bisbal: Mas Clarà, Joan de Margarit i Cor de Maria. La Trobada d’Escoles començarà a les 10:30h.

A la tarda es disputarà el tradicional i sempre emotiu retrobament de Jugadors Veterans. Enguany, la ja oficialitzada Secció de Veterans del Bisbal Bàsquet s’enfrontarà a un combinat de Velles Glòries a les 17:00h.

Per concloure la Jornada, el primer equip masculí del club s’enfrontarà a un Combinat de Girona, a les 18:45h, format per diferents jugadors de nivell de la província.

Us hi esperem a tots!!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: