La Quina del Bisbal Bàsquet, la millor manera de començar l’any

Demà, 1 de gener de 2013, a les 18:00h, al Pavelló Firal de la Bisbal, el CE Bisbal Bàsquet organitzarà un any més la GRAN QUINA DE CAP D’ANY de La Bisbal d’Empordà.

10 quines normals, amb panera i pernil, totes elles amb una panera a la línia, 3 quines “joc” i 5 quines especials es repartiran entre tots els assistents i participants en aquest tradicional i familiar joc de Nadal.

Les Quines especials, amb un Ipad, una Mountainbike (cedida per Taller Jordi), una Wii Mario kart Pack, un robot aspirador , i una televisió de pantalla portaran l’emoció al Pavelló Firal.

Animeu-vos, convideu a la família, als amics, a la colla, a la sogra i als veïns i veniu a passar una estona d’allò més divertida tot col·laborant amb l’esport bisbalenc i amb una de les entitats bisbalenques que més treballa en la formació de nens i nenes i joves a través de l’esprt de la cistella.

Una imatge de la Quina de l’any passat

 

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: