Què faran els equips mirall del club l’última jornada del 2012? – Enquesta de la setmana

Aquesta setmana torna a toca una enquesta obligada, ja que aquesta jornada és l’última de l’any 2012 i és molt important pels dos equips mirall del club.

El sènior femení “A” juga dissabte a Sant Hilari. Les bisbalenques també hauran de demostrar si volen seguir amb la ratxa de 2 victòries consecutives i posicionar-me a final d’any amb un balanç de 5 – 7, cosa que les situaria a la meitat de la classificació. Pel que fa el sènior masculí “A” juga diumenge a la complicada pista del Valldemia (Mataró). Els jugadors bisbalencs hauran de demostrar si s’han refet de la derrota a la pista del Granollers i volen seguir a la part alta de la classificació.

Vota i comprova dilluns si s’han complert els teus pronòstics!

Leave a Reply

%d bloggers like this: