Victòria treballada del sènior femení A a Porqueres

A.E. Bàsquet Porqueres 37 – Sol Gironès Bisbal Bàsquet 46

Puntuacions: Clara 6, Cinta 7, Magalí 8, Mireia 10, Alba 7, Marina 6, Aïna, Montse 2

El diumenge dia 2 de desembre, les noies del sènior femení A, van jugar un partit aplaçat a Porqueres. Aquest era un partit trampa, ja que l’equip del Pla de l’Estany juga millor del que es reflecteix a la classificació. A més l’equip Bisbalenc va tenir que afrontar el partit amb només vuit jugadores.

L’equip local va sortir el pirmer quart amb molta intensitat ofensiva però va topar amb una sòlida defensa individual bisbalenca i gràcies això,van poder controlar el ritme del partit mitjançant les bases, Cinta Diez i Mireia Sanjuan. El resultat del primer quart va ser de 8 a 8.

El segon quart les jugadores del Porqueres van mostrar la seva millor versió sortint amb molta velocitat, corrent bons contraatacs i “enxufant” tres triples pràcticament consecutius. L’equip bisbalenc, però, va saber aguantar l’allau local jugant amb molt “seny” i contrarestant amb un joc. El parcial del quart va ser de 17 a 14.

El dascans va afavorir a les jugadores blanc, roig i negres que van començar el tercer quart molt concentrades, pel contrari, l’equip de Porqueres es va refredar. Amb un tres i no res, l’equip bisbalenc va empatar el partit. Obligat pel bon joc bisbalenc, l’entrenador local va demanar temps mort que va aconseguir tornar a enxufar a les jugadores del Porqueres obrint una escletxa de cinc punt en el marcador. En aquest moment, les jugadores bisbalenques van mostrar la seva millor versió amb bons rebots de la Montse, un bon treball defensiu de l’Aïna i la Clara, i bones anotacions de la Magalí i la Marina (destacar i agrair, ja que va jugar amb un esguinç a l’esquena). Aquestes accions van fer que en els darrers tres minuts del tercer quart i els tres primers minuts del quart període, el parcial fos de 0-17 a favor de les bisbalenques, obrint un forat al marcador de deu punts, i fent una demostració de bon joc. Aquest parcial va sentenciar el partit, tot i que els últims cinc minuts només es va anotar de tir lliure davant la desesperada defensa del equip local que, més amb el cor que amb bon joc, es resistia a acceptar el resultat del partit .

Final del partit i important i treballada victòria pel Sol Gironès Bisbal Bàsquet. Cal felicitar a les jugadores per l’esforç fet, però cal continuar treballant. També cal destacar el bon arbitratge de Guartmoner

Leave a Reply

%d bloggers like this: