Una mala arrencada i tres últims minuts fatídics condemnen el Sénior B Masculí

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET “B” 68 – CB BESCANÓ 76

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET “B”: Yepes (3), Lladó (0), Mitjà (7), Xifre (0) i Oliva (9) – Cinc inicial- Xató (4), Castelló (6), Hidalgo (0), Seguí (0), Eudald (9), Dani (2) i Jacomet (22).

Tirs lliures: 9/14

Triples: 7 triples. 3 de Castelló, 2 de Jacomet, 1 de Yepes i 1 de Mitjà.

Faltes: 20 faltes. Eliminat Eudald al 40′

CB BESCANÓ: Vila (0), Julià (4), Fernández (19), Barris (12), i Ruiz (2) – cinc inicial – Ribas (0), Masach (23), Angelats (4), Costa (3) i Casellas (4).

Tirs lliures: 15/21

Triples: 11 triples. 4 de Barris, 3 de de Masach, 3 de Fernández, 1 de Costa

PARCIALS: 21-19 // 14-21 // 15-14 // 18-22

El 2n equip masculí del club va rebre dissabte un cop dur en un partit que havia redreçat al llarg del partit. Els bisbalencs van fer una pèssima arrencada en els primers quatre minuts de partit, que el Bescanó molt més intens i concentrat aprofitaria per endosar un parcial de 4 a 13. Això provocaria que el tècnic local canviés els cinc homes de la pista i els que entraven de relleu van llegir ràpidament el missatge, i molt més tensionats i busvcant la superioritat física d’Eudald i Jacomet aconseguirien redreçar el rumb amb un 21-19 a final del primer quart.

Però altre cop una gran arrencada dels visitants complicaven als bisbalencs el matx. Un parcial de 4 a 12 en 5 minuts tornava a donar avantatge als de Bescanó. L’intercanvi de cistelles d’un partit vistós per al públic però d’aquells que no agraden als entrenadors. 35-40 al descans, 40 punts encaixats, una dura llosa per als locals.

A la represa semblava que els bisbalencs es mostraven més sòlids al darrere, i essent verticals de cara a l’anella aconseguirien igualar per segona vegada el matx al minut 25, amb un 45 a 45 a l’electrònic.  Però Barris, anotant el seu 4t triple tornaria a donar aire als visitants. Al final del 3r quart, el partit encara era molt obert.

MASACH i FERNÁNDEZ DINAMITEN L’ANELLA BISBALENCA

En l’inici del darrer període semblava que el Bescanó volia fer l’estrebada definitiva, aprofitant una mal decisió en l’estratègia defensiva de l’entrenador de la Bisbal, Joan Ferrer; però Jacomet i Castelló acostarien als locals. Oliva des de sota l’anella i especialment un ins`pirat bi combatiu Èric jacomet aconseguirien el que semblava imposible, posar el Bisbal Bàsquet per davant 68-67 a menys de tres minuts per al final. però seria un miratge, es fondrien els ploms dels locals. Dues grans accions d’un determinant Masach donarien l’avantatge als visitants, i l’estratègia dels locals de fer falta i aturar el rellotge només serviria perquè els visitants ampliessin la diferència fins als 8 punts.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: