Qui és qui?

Aquesta setmana iniciem una nova secció que s’anomenarà el  “Quí és qui?“. Aquesta es publicarà el dijous i s’anirà alternant amb la secció de l’enquesta de la setmana. Consistirà en el següent: en aquesta publicació s’hi penjaran dues fotografies amb canvis de qualsevol mena, des de barrets postissos fins a deformacions de la cara, i consistirà en que comenteu i digueu quí penseu que són. Les persones que surtin en les fotografies seran persones involucrades en el Club: jugadors, entrenadors, exjugadors, directius… Les fotografies es poden agafar de qualsevol xarxa social, poden ser tant actuals com de fa uns anys. Les respostes es publicaran a la següent edició d’aquesta secció.

Serà obligat que alhora de posar el comentari es posi el nom i cognom de qui l’escriu, a no ser així, no serà publicat; aprofitem també per comentar que tots els canvis a les fotografies que es duguin a terme no es faran amb cap sentit de burla ni de menyspreu, per tant, esperem que ningú es senti ofès.

Comencem amb les dues primeres fotografies de la secció. Qui creieu que són?

Persona 1 – Quí és qui?
Persona 2 – Quí és qui?

15 respostes a «Qui és qui?»

 1. 1- xifre
  2- mmm capon?

 2. El Primer és en Borja i el segon en Paco!

 3. el primer en Casaillo el segon el Enric Pacreu!!!

 4. 1-lou
  2- Paco

 5. el primer és en borja i el segon és en: MATAARR A MOOEEEE!!

 6. Xifre i Feliu!!

 7. Borja iii en Paco

 8. en xifre i en paco

 9. El primer és en Borja i el segon en Paco…….

 10. Borja i Paco.

 11. Borja i Piliu??

 12. 1- Xifre
  2- Paco

 13. Ni puta idea,el primer podria ser en Yepes? I el segon jo que se…

 14. 1-Borja
  2-Pacooo

Leave a Reply

%d bloggers like this: