UN APOSTUFLANT YEPES EXECUTA AMB PRECISIÓ LA TÀCTICA DEL CONILL

CE CALDES DE MALAVELLA 56 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET “B” 57

CE CALDES: Mató (8), Parramon (4), Rando I. (14), Rando E. (9), i Bou (0) – Cinc inicial – Dilmé (15), Jiménez (2), Patiño (2), Pelaez (2) i Bou J. (0).

Tirs lliures: 7/13

Triples: 1 de Dilmé.

Faltes personals: 22 faltes. Eliminat Mató al 37′.

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET “B”: Yepes (16), Farreras (0), Pujadas (1), Kim (4) i Xifre (4) – Cinc Inicial – Xató (1), Mitjà (13), Lladó (0), Sala (2), Dani (0), Oliva (4) i Jacomet (12).

Tirs lliures: 12/22

Triples:  7. 3 Mitjà, 2 Jacomet i 2 Yepes.

Parcials: 9-1 // 25-16 // 37-41 // 56-57

VICTÒRIA AGÒNICA DESPRÉS D’UNA SETMANA CONVULSA

El 2n equip del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET va aconseguir dissabte al vespre la seva 2a victòria de la temporada. Aquesta ajustadíssima victòria arribaria després que dijous, el fins ara entrenador, Marc Quiñones deixés el càrrec.

Joan Ferrer agafaria les regnes de l’entrenament diventres a l’entrenament pre-partit i dissabte seuria a la banqueta. En un inici paupèrrim ofensivament, només 1 punt en els primers deu minuts, els bisbalencs ho contrarrestaven amb una intensa defensa. Així deixarien el Caldes a només 9 punts al final del primer quart i es mantindrien vius tot i un quart negativament històric de cara a l’anella.

A l’inici del 2n quart semblava que els locals es volien escapolir en el marcador, però una cistella de Yepes i una de Xifre permetria als bisbalencs fer la goma i no quedar despenjats. Un parcial favorable al Caldes de 8 a 3 ampliava l’avantatge fins als 16 punts, 21 a 5 al minut 15. L’entrada en escena de Xató i Mitjà donaria aire al joc ofensiu bisbalenc. Només d’entrar a la pista Mitjà anotava dos triples que feien espavilar els seus companys. La pressió bisbalenca sorgia a efecte i els de l’Empordà aconseguien retallar la diferència fins als 9 punts a l’arribar al descans.

Èric Jacomet es va carregar l’equip a l’esquena en el 3r quart

Després del descans, entrava en escena Èric Jacomet. Jacomet que venia de Premià on ja havia esdevingut decisiu en la victòria del primer equip es carregaria l’equip a l’esquena i amb 12 punts en 7 minuts en aquest quart rellançaria els bisbalencs, que es mostraven sòlids i madurs en defensa, aturant ja molt millor els bessons Rando del Caldes. Al final del 3r període un triple de Jacomet retallava les diferències a només 4 punts, 41 a 37.

En l’inici de l’últim i decisiu període, l’intercanvi de cistelles afavoria al Caldes, que veia com passava el temps i mantenia la seva avantatge. En un fatídic minut 36, els locals aconseguirien un parcial de 5-0 amb un últim 2+1 que deixava molt tocats a uns ja cansats bisbalencs. Temps mort per asserenar els ànims i fer l’últim intent. Mitjà agafava responsabilitats i anotava en una gran penetració. Els bisbalencs es mostraven intensos a la pressió provocant les pèrdues del locals o precipitacions en els llançaments.

Aquí, a manca de 2:30 i 8 punts a sota, començaria una actuació magistral de Marc Yepes. L’ordinador bisbalenc, es plantava en primera instància un cop rera un altre a la línia de tirs lliures (aprofitant que el Caldes havia comès una falta darrera una altra sobre Xató a inicis de quart, fins que en una caiguda resultava lesionat). Infal·lible, xup, xup, xup i xup, tots cap a dins.  Els bisbalencs es situaven a 4. Amb Yepes amb la pilota a les mans, els de Caldes desetimaven tornar-li a fer falta i el valent jove jugador agafava la responsabilitat absoluta i anotava un triple que provocava l’exaltació de la

Els bisbalencs van aixecar un partit que tenien molt complicat

banqueta visitant. Però el festival encara no havia conclòs. En el següent atac, precipitació local, els bisbalencs recuperen la bola, i altra vegada Yepes des de més enllà dels 6,25m posava per primera vegada els bisbalencs per davant! Apostuflant! En una falta el Caldes anotava un dels dos tirs lliures i retallava la diferència a 1 sol punt. En el següent atac, Mitjà demostraria la seva qualitat i amb una altra penetració anotaria, 54 a 57. Els locals anotarien i els bisbalencs desaprofitarien l’opció de sentenciar. 56-57 i última atac pel Caldes… que buscaria el llançament d’apropo de la pintura… i llançaria… fins a tres vegades des de dins la pintura… fallant… i Sonava la botzina. La Verge és del Bisbal Bàsquet!

Aquest proper dissabte els bisbalencs rebran el CB Bescanó que ocupa la part mitja de la taula. A les 19:00h, al Pavelló Vell, el següent repte.

Leave a Reply

%d bloggers like this: