LA FE EN LA VICTÒRIA ELS PREMIÀ…

AB PREMIÀ 73 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 82

AB PREMIÀ: Buch (7), Fernández (14), De Jaime, C. Tomàs (7), López (10) –cinc inicial–; Paniagua (16), Abad (4), D. Tomàs (5), Vujadinovic (7), Sánchez (3).

7 triples: 2 Paniagua, 1 Buch, Fernández, C. Tomás, D, Tomás i Vujadinovic.

16/24 tirs lliures.

22 faltes. Eliminats: Paniagua i López.

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Castillo (9), Soler (4), Mitjà (11), Nieto (11), Sabater (9) –cinc inicial–; Castelló (8), Miralles (6), Basa (3), Font, Oliva (12), Jacomet (9).

8 triples: 2 Castelló, 2 Mitjà, 1 Castillo, Miralles, Nieto i Jacomet.

16/26 tirs lliures.

21 faltes. Eliminat: Soler.

PARCIALS: 20-18, 37-33, 59-55, 73-82.

Victòria molt meritòria i treballadíssima del primer equip del Bisbal Bàsquet a la pista d’un històric de 1ª catalana. Malgrat anar a remolc en el marcador durant gairebé tot el partit i les grans prestacions que va oferir el Premià, els bisbalencs es van acabar enduent la novena victòria de la temporada en deu partits i que els situa com a segons classificats en solitari, a una victòria del ferm líder, el Granollers “B”. Demostració de maduresa i de solidesa de tots i cadascun dels onze jugadors que van saltar a la pista i que no van llançar la tovallola en cap moment, tot i les estrebades del Premià per obrir distàncies al marcador.
PRIMER PERÍODE
Una imatge del partit disputat dissabte a Premià

Els bisbalencs van començar el partit molt intensos i concentrats i van manar en el marcador fins el minut 5. Un inspirat Jordi Mitjà prenia el comandament del joc ofensiu. Però la reacció del Premià no es faria esperar i, 6 punts seguits del veterà Edorta López i l’aportació ofensiva del seu referent, Paniagua, obrien les primeres escletxes importants en el marcador pels premianencs (17-10).

SEGON PERÍODE
La intensitat del Premià en un i altre costat de la pista començaven a col.lapsar les idees dels bisbalencs, però l‘aportació dels jugadors que sortien des de la banqueta va donar aire fresc al joc del Bisbal Bàsquet i els va a tornar a situar per davant en el marcador, tot i que amb petits avantatges. Destacar la gran actuació del pívot bisbalenc Carles Oliva, que es va tornar a mostrar poderós i resolutiu sota l’anella del Premià.  La igualtat esdevindria la tònica dominant durant aquest període, però dos mals minuts finals amb pèrdues de pilota i un mal balanç defensiu dels bisbalencs, farien que el Premià anotés cistelles fàcils en transició i es plantés al descans amb 4 punts d’avantatge (37-33).
TERCER PERÍODE
En la represa, el Bisbal Bàsquet va plantejar alternatives defensives zonals, però que no van tenir els resultats desitjats. El Premià es va sentir còmode atacant la zona bisbalenca i va encadenar 15 punts consecutius (gairebé sense error en cada atac), tot i que els bisbalencs intentaven agafar-se al partit anotant cistelles complicades i amb més coratge que joc. Tres triples consecutius del Premià obrien el que seria el seu màxim avantatge en el partit: 52-43. Però la reacció bisbalenca no es faria esperar i la pressió a tota la pista

Els jugadors joves van mostrar una gran maduresa

, el retorn a una defensa individual més agressiva i dos triples consecutius de Mitjà i Nieto, tornaven a posar el Bisbal Bàsquet ben dins del partit. Tot i això el Premià acabaria el període manant en el marcador 59-55.

QUART PERÍODE
Entre el final del tercer període i els 3 primers minuts del darrer, els pivots bisbalencs encadenaven 11 punts consecutius, 7 d’ells d’un crescut Èric Jacomet, que capgiraven el marcador després de molts minuts (61-62) i que també capgiraven per complet la dinàmica del partit. La segona unitat que sortia des de la banqueta tornava a funcionar de meravella, basant-se en una defensa molt intensa i un atac ràpid i efectiu. La maduresa mostrada pels bisbalencs, impròpia de jugadors tan joves que s’enfronten a un equip veterà i consolidat, en el tram final del partit farien que el Premià ja no tornés a situar-se a menys de 5 punts en el marcador. Només el desencert en els nombrosos tirs lliures de què va disposar el Bisbal Bàsquet en els darrers minuts, fruit de la impotència dels locals per aturar els bisbalencs, va impedir que el marcador acabés essent més ampli.
Victòria de molt mèrit davant d’un gran equip i en una pista molt complicada i, sobretot, una victòria d’equip on tots els jugadors van aportar coses importants en diferents moments del partit.
El proper dissabte, en l’horari habitual de les 17:30 h, els bisbalencs rebran el Manlleu, un dels equips aspirants a la part alta de la categoria.

Leave a Reply

%d bloggers like this: