Sabater crucufica el Fontajau

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 87 – BC FONTAJAU 68

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Castillo (2), Soler (2), Mitjà (18), Nieto (15), Sabater (11) –cinc inicial–; Castelló (16), Miralles (1), Basa, Yepes, Font, Oliva (6), Jacomet (6).
10 triples: 4 Castelló, 4 Mitjà, 1 Miralles, Sabater i Jacomet.
11/16 tirs lliures.
27 faltes. Eliminat: Sabater.
BC FONTAJAU: Sidera (4), Candelario (11), Terrares (10), Pons (1), Valera (2) –cinc inicial–; Ros (6), Heras (6) Aymerich (4), Paulí (2), Prunella (5), Aguilar (3), Cubells (14).
5 triples: 2 Terrades, Heras i 1 Sidera.
17/32 tirs lliures.
23 faltes.
PARCIALS: 22-16, 44-31, 62-44, 87-68.

UNS BISBALENCS MOLT FINS EN ATAC S’ACABEN IMPOSANT EN EL DERBI GIRONÍ

El SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET es va mostrar molt fi en les seves accions ofensives en el derbi que els enfrontava al BC Fontajau, d’Òscar Giménez. Els bisbalencs amb molt d’equilibri interior-exterior van anar agafant avantatge al llarg bdel primer període, 22-16.

En el segon període el partit seguiria la mateixa línia. Els gironins batallaven per acostar-se als bisbalencs, i aquests des de la línia de 6,25m ampliaven avantatges. Els tirs lliures desaprofitats pels gironins, permetien als de la Bisbal, marxar amb 13 punts de diferència al descans.

Carles Oliva anota davant l’oposició d’un jugador del Fontajau

A la represa, els bisbalencs començaven endollats i ampliaven el seu avantatge fins als 16-17 punts, però un seguit de pèrdues de pilota permetrien al Fontajau  retallar distàncies al marcador, fins a 11 punts. Les rotacions de Lluís Feliu tindrien efecte, i els relleus des de la banqueta tornarien a donar frescor a l’atac bisbalenc i tancar el 3r període amb 18 punts d’avantatge.

L’últim quart esdevindria una continuació del tercer, amb uns gironins lluitadors, intentant intensificar la defensa per retallar l’avantatge bisbalenc. Aquests intents serien infructuosos ja que a més de l’encert exterior s’hi sumarien a l’allau ofensiu algunes jugadors espectaculars com un bàsquet a anella passada de Marc Nieto, o un contraatac culminat per Èric Jacomet que posaven dempeus el públic bisbalenc.

PARTIDÀS D’IGNASI SABATER

Ignasi Sabater va completar dissabte una actuació més que memorable. El

Ignasi va crucificar al Fontajau

pívot de Verges, que a més d’anotar els primers 7 punts dels locals va completar una gran actuació imposant-se als interiors del Fontajau.

Leave a Reply

%d bloggers like this: