La 1a derrota arriba en un derbi disputat

CB QUART 72 -SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 66

CB QUART: Jaume (21), Jordi, Prat (10), Frau (8), Gironés (5) –cinc inicial–; Bofill (2), Mbappe (2), Julià (6), Poch, Lozano (18).

5 triples: 3 Jaume. 1 Gironés i Lozano.

11/20 tirs lliures.

27 faltes.
SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Castillo (8), Soler (2), Mitjà (10), Nieto (23), Sabater (1) –cinc inicial–; Castelló (8), Miralles (7), Bassa, Yepes, Font, Oliva, Jacomet.

6 triples. 2 Mitjà, 2 Castelló, 1 Nieto i Miralles.
PARCIALS: 21-13, 17-17, 11-21, 23-15.

El primer equip masculí del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET va perdre la seva imbatibilitat dissabte passat a la pista del CB Quart.

En un partit molt disputat els del Gironès es van imposar, en un partit que es decidiria en els últims dos minuts de l’encontre.

Jordi Miralles ordenant l’atac bisbalenc dissabte passat

El primer quart va estar marcat per l’equilibri fins que els locals van agafar el timó del ritme del partit. Els bisbalencs no controlaven el rebot i no pdien sortir en les seves habituals transicions, mentre que els de Quart aprofitaven l’encert en els llançaments de dos punts per obrir forat en el marcador, 21-13.

En els segons 10 minuts del matx, l’equilibri en el joc es veuria reflexat en un intercanvi de cistelles, amb uns bisbalencs anotant des de la línia exterior i els gironins aprofitant la seva superioritat física sota els taulells.  Al descans, l’electrònic reflectia un 38-30. 38 punts encaixats pels bisbalencs, una de les defenses més sòlides de la competició, semblaven massa punts.

En la represa, les defenses plantejades per Lluís Feliu, sortien a la llum, i els de l’Empordà aconseguien col·lapsar l’atac local, que anotaria només tres cistelles en joc, la resta ho faria des de la línia de tirs lliures. Sòlids a darrera els de la Bisbal, recuperarien l’alegria en el joc ofensiu, agafarien el tempo del matx i aconseguirien posar-se per davant, al final del 3r quart, 49 -51.

Tot i la seva gran actuació, Nieto, no va poder impedir la 1a derrota de la lliga

Semblava que els bisbalencs volien obrir forat en l’inici de l’últim període, però els locals no es despenjaven. Uns bisbalencs més erràtics del que és habitual no anotaven des dels 6,25 i les pilotes interiors a Lozano, catapultaven el Quart, altre cop, al capdavant en el marcador. A manca de 6:40 per al final, la quarta falta d’un inspirat Marc Nieto, que hauria de ser substituït, generaria certs dubtes en els bisbalencs. Els blanc-roigs-negres reaccionarien i a manca de 3 minuts es podien avançar al marcador, si no haguèssin desaprofitat uns tirs lliures que ja s’entreveien claus per decantar el matx. També desaprofitarien una possessió d’una falta antiesportiva i els locals, amb tres triples gairebé consecutius, destrossarien la defensa bisbalenca. Una llàstima ja que els havia permès estar dins el partit fins al final. En les últimes accions els locals estarien fins des del tir lliure i ampliarien l’avantatge fins als 6 punts.

Aquest dissabte, en horari habitual, a les 17:30h, el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET rebrà El BC FONTAJAU, en un altre interessantíssim derbi gironí de 2a Catalana Masculina.

Leave a Reply

%d bloggers like this: