EL BISBAL BÀSQUET VA PRESENTAR ELS SEUS EQUIPS EL PASSAT DIUMENGE EN UN GRAN AMBIENT

Diumenge passat es va dur a terme la primera activitat de la temporada que involucrava a tot el Club, la presentació dels equips. Aproximadament a les 11:00 començava l’acte  i es van presentar els jugadors i jugadores de cada equip amb els respectius entrenadors.Finalment després d’haver passat des dels més grans fins als més petits i fer-se la foto individual de tot l’equip, va tocar fer la ja tradicional, foto conjunta de tot el club.

Cal remarcar que aquest any hi ha un total de 13 equips (un equip menys que l’any passat), però per altra banda, cal tenir en compte les seccions de veterans i veteranes i la novetat dels nens i nenes que van al col·legi Mas Clarà, Cor de Maria i Joan de Margarit a fer bàsquet com a activitat extraescolar.

Un cop acabada la presentació, a fora del pavelló hi havia preparat un piscolabis per a tots els jugadors, jugadores, pares i mares que van assistir a l’acte i fer una mica de temps perquè la festa continuava amb el partit que el Sènior Masculí A.

Aprofitem per donar les gràcies a en Raimón Estragués i a l’Ivan Cruz per venir a fer de “spikers” i a en Joaquim Casademont per venir a tirar les fotografies de la presentació que podem veure a continuació.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: