SET DE 7

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET “B” 49 – FD CASSANENC 70

M.Yepes (6), J.Hidalgo (3), D.Juan (4), C.Oliva (12), A.Sala (11) – cinc inicial – J.Pujadas, M.Xifre (7), E.Jacomet (7), P.Soler (2) i D.Cardoner (2)

PARCIALS: (5-17) (21-40) – (37-53) (49-70)

T.Lliures locals: 4/14 (28,57 %)

Triples: 4,  M.Yepes (2), A.Sala (1) i E.Jacomet (1).

24 faltes.

T.Lliures visitants: 14/22 (63,63%)

Triples: 2 Bertran.

21 faltes.

Els bisbalencs, que havien tingut bones actuacions els darrers partits, rebien dissabte al segon classificat el FD Cassanenc.

Els bisbalencs es planten amb set partits i set derrotes. Un balanç que anímicament fa bastant mal, però si algú creu que aquest equip està mort i enterrat va del tot mal encaminat. Aquests joves jugadors tenen molta set de bàsquet i molta set de fer bé les coses. A nivell d’actitud no se’ls pot retreure res.

D’inici els locals es van mostrar molt erràtics i no trobant-se còmodes a dins la pista. L’equip rival, que anava una marxa per sobre, ho aprofitaria i marcaria el ritme del partit. Els locals navegaven per la pista sense rumb i sense direcció d’equip, els cinc punts anotats ho avalaven.

Al segon període arribaria un canvi d’actitud, els bisbalencs entrarien dins el partit amb molta més intensitat. Durant els primers quatre minuts, amb una bona defensa, els bisbalencs marcarien un parcial de 12-2 que els faria acostar-se a només tres punts. Els cassanencs reaccionarien i tornarien a marxar al marcador. Qualsevol moment de distracció o falta de concentració es pagava molt car i en aquest sentit els bisbalencs han d’entendre que per poder competir en aquesta categoria no pot haver cap símptoma de desconnexió o falta d’intensitat… Durant aquest període, els locals van rebre un càstig excessiu i innecessari per part de la parella arbitral.

Bisbal Bàsquet B – FD Cassanenc

A la represa es donaria una gran imatge com a conjunt, els bisbalencs van sortir molt concentrats i conjuntats. S’intentava treure els seus homes forts de dins de la pintura i es tornaria a entrar dins el partit amb un nou parcial de (12-2) apropant-se per sota els deu punts. Cal destacar de nou, la gran actuació de Carles Oliva, que està passant per un bon moment i novament ajudaria a l’equip a trobar l’equilibri en el rebot, poden optar a diverses transicions. Dani Juan va ser la parella interior d’Oliva durant molts minuts i entre tots dos intentarien aturar el potent joc interior cassanenc. Al minut 3 d’aquest període Marc Yepes hauria d’abandonar la pista al cometre la quarta falta personal, durant molts minuts de joc l’equip es va quedar sense el seu referent en la direcció de joc. Duran part d’aquest període, els bisbalencs es van tirar pedres sobre la seva pròpia teulada. Si per moments es lluitava i dominava el rebot defensiu, l’excés de bot va provocar diverses pèrdues de pilota en situacions clares de superioritat numèrica.

A l’últim període els bisbalencs van mostrar-se batalladors però sense criteri en el joc, fet que no hauria de tornar a passar. Les diferències estarien entre 10-12 punts, cal afegir-hi el mal percentatge en tirs lliures, això els hauria pogut donar opcions a estar dins el partit.

Diumenge els bisbalencs visitaran la pista del CB Banyoles a les 17:45 h.

Leave a Reply

%d bloggers like this: