El sènior femení A perd a Sant Feliu.

CB Sant Feliu 53 – Sol Gironès Bisbal Basquet A 39

Bisbal Bàsquet A: Paula (-), Cinta (1), Anna Sierra(5), Magalí (2), Mireia Sanjuan (8), Alba (8), Núria (-), Marina (-), Lídia (11), Montse Farrarons (4).

Triples 4. Tirs lliures 9/15. Faltes personals 18.

CB Sant Feliu: Triples 2. Tirs lliures 13/21. Faltes personals 15

Dur contrincant el que es va trobar el sènior femení A a la pista del Sant Feliu.

El sènior femení A del Sol Gironès Bisbal Bàsquet es va trobar un equip -el CB Sant Feliu- motivat, seriós, contundent físicament, i amb un patró de joc molt similar al nostre. Per contrapartida, el nostre equip va sortir una mica confiat i “fred”.

El primer quart va ser equilibrat, però les jugadores locals van saber aprofitar les opcions que van tenir i, en canvi, a les jugadores bisbalenques els va costar entrar dins el partit. El parcial del primer quart va ser de 11-4.

Diferent va ser el segon quart, on les nostres jugadores es van deixar anar i van jugar amb més soltura i confiança, imprimint un ritme de joc més elevat, tant ofensiu com defensiu. L’equip bisbalenc va portar la iniciativa del joc, però les santfeliuenques van aguantar bastant bé finalitzant aquest segon quart amb dos triples consecutius de la Lídia, i amb un parcial a favor nostre de 17-19.

No va anar bé el període de descans a les jugadores bisbalenques, ja que es va refredar una mica el ritme i la concentració del segon quart. Tot i que ens vam apropar a tres punts a mitjans del tercer quart, la capitana del CB Sant Feliu va arrossegar al seu equip amb ganes i un joc més dur que el nostre. El parcial del tercer quart va ser de 12-10.

Ja a l’últim quart, tot i que les jugadores bisbalenques van voler lluitar, es van trobar amb les conseqüències de les contusions rebudes al llarg del partit i un parcial de 7-0 favorable a

les santfeliuenques difícil de poder-lo contrarestar.

Cal destacar l’encert anotador de la Lídia que, amb 11 punts – tres triples- va ser la màxima anotadora del equip. També cal destacar la millora de percentatge de tirs lliures 66%, tot i que aniria bé millorar-lo encara més.

Leave a Reply

%d bloggers like this: