Molt bon partit del sènior femení A contra un bon equip, el CB Farners.

Difícil es presentava el partit contra el CB Farners, ja que el Sènior Femení A enfrontava el partit amb quatre baixes importants. L’equip, però, va lluïr la seva millor versió, i no va donar cap opció a l’adversari.

El primer quart, amb un parcial de 16-4 i amb un molt bon joc de les bisbalenques, ja va encarrilar el desenvolupament del partit. Les bisbalenques van sortir amb molta concentració i amb molta intensitat trobant bones i ràpides opcions per fer cistella.

Durant el segon quart, lluny de relaxar-se, les bisbalenques encara van prémer més l’accelerador, fent un intens treball defensiu que va permetre recuperar força pilotes, i construir i acabar bons cotraatacs. El resultat a la mitja part era de 40-19.

El CB Farners, ja al tercer quart, va plantejar un un defensa zonal 3-2 molt tancada que va originar algun problema a l’atac de les bisbalenques, acabant el període amb un parcial de 10-15.

Ja a l’últim quart, les bisbalenques van tornar a sortir amb molta força i intensitat, fent un bon treball defensiu amb bon bloqueig de rebot i construint molt bons contraatacs que ja van sentenciar el partit amb un parcial de 19-6.

Tot l’equip va jugar a un molt bon nivell tant en atac com en defensa, però cal destacar el bon encert de l‘Alba, especialment en la definicó dels contratacs, ja que va fer 23 punts, i també cal destacar els 13 punts de la Magalí, sense oblidar que la resta de les jugadores van haver de lluitar per agafar els rebots defensius i les bases donar molt bones assistències.A mencionar també l’ajuda de les joves jugadores del sènior femení B, que van donar tranquil·litat al equip.

Leave a Reply

%d bloggers like this: