PAVELLÓ NOU, VICTÒRIA SEGURA

CB BLANES 50 – BISBAL BÀSQUET B 24

CB BLANES: Morales (8), Alonso (8), Roura (9), Hidalgo, Grau (2) – cinc inicial – Polido (7), Torrentó (7), Xifre (10), Ibañez, Mane (2), Villar (3), Roig (2).

Tirs lliures: 6/21

3 Triples: Polido, Torrentó i Alonso.

23 Faltes

 BISBAL BÀSQUET B: Montia (2), Torroella (3), Figueras (2), Segura (1), Farrarons – cinc inicial – Diez (6), Pintiado, Colls, Gumbert, Luque (3), Adarnius (5), Tubella (2).

Tirs lliures: 6/18

2 Triples: Torroella i Diez

18 Faltes

Parcials: 13-8, 28-13, 21-41, 50-24.

Diumenge, tant les noies com els entrenadors del sènior femení B, van quedar impressionats i impressionades només arribar al pavelló de la nova ciutat esportiva de Blanes. Per poder imaginar-se les dimensions d’aquest, només cal dir que té fins a 4 plantes,  una d’elles per sota del nivell del carrer on es situa l’aparcament per 360 vehicles i, a les altres, disponibilitat de fins a 6 pistes de bàsquet i altres esports amb un total de 53 vestidors.

Ciutat Esportiva de Blanes

Pel que fa al partit, el Blanes va dominar el ritme durant bona part del partit i va demostrar que serà dels equips de la part alta de la categoria lluitant per l’ascens.

El partit va començar amb molta intensitat defensiva per part dels dos equips. Per part del Blanes s’iniciava amb una intensa defensa sobre les jugadores exteriors, principalment amb les bases, que dificultava l’organització de l’atac bisbalenc. Però les bisbalenques amb una defensa pressionant 2-2-1 convertint-se amb una zona 3-2 un cop passat mig camp aconseguien contrarestar l’atac local.

El segon període les jugadores del CB Blanes van seguir imposant un alt ritme de joc i de intensitat defensiva, demostrant que són un equip per lluitar per l’ascens de categoria. Aquesta intensitat defensiva va provocar pèrdues de pilotes bisbalenques i, conseqüentment, contraatacs fàcils. A més a més, no s’aconseguia aturar a Roura que, aprofitant la superioritat física sota els taulells, aconseguien molts rebots ofensius amb segones i terceres oportunitats, cosa que feia que s’arribés al descans amb un resultat de 28-13.

A la mitja part els entrenadors van introduir un petit concepte per poder organitzar l’atac bisbalenc. Aquest a mesura que va anar avançant el tercer i el quart període va anar sortint millor i va fer que les bisbalenques es sentissin més còmodes pel que fa a l’atac. Per altre banda, però, la passivitat defensiva en algunes jugades provocava bàsquets fàcils per part del Blanes.

Tot i el resultat final i jugar contra un gran equip, cal remarcar que les noies bisbalenques no van baixar els braços en cap moment. Són conscients  que queda molt per treballar però que mica en mica les coses van sortint.

Leave a Reply

%d bloggers like this: