Muralla bisbalenca a Mataró

Els bisbalencs segueixen sumant des de la defensa i obtenen la 5a victòria

UE MATARÓ “B” 52 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 73

UE MATARÓ “B”: Valletbo (7), Puig (4), Fernández (17), González (85), Genisans (8) –cinc inicial–; Shon (2), Kebe (5), Casadevall (4), Fomba.

9 triples: 5 Fernández, 1 Shon, Kebe González i Genisans.

3/6 tirs lliures.

14 faltes.

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Soler (2), Miralles (5), Mitjà (19), Nieto (10), Font (13) –cinc inicial–; Castillo (7), Bassa (3), Sabater (6), Jacomet (8).

8 triples: 5 Mitjà, 2 Nieto, 1 Jacomet.

12/17 tirs lliures.

15 faltes.

PARCIALS:

15-12, 26-30, 33-50, 52-73.

Els nois de Lluís Feliu van començar amb certs dubtes el partit de dissabte a l’històric pavelló de Mataró. Els locals agafaven en primera instància el ritme de partit, amb contínues penetracions des de l’exterior i obrint molt el camp.  Els bisbalencs sobreviurien a l’embranzida dels mataronins gràcies a dos triples de Marc Nieto. Poc a poc els de l’Empordà s’anirien asserenant i entrarien en la dinàmica del Mataró, en un intercanvi de cistelles que equilibrava el matx.

A mitjans del 2n període, el M20121022-123046.jpgataró, que havia rotat poc l’equip, treia a escena la 2a unitat de jugadors, i uns bisbalencs més frescos i més compensats aprofitarien aquests instants per agafar els primers avantatges en l’electrònic i poder anar arribar al descans amb 4 punts, d’avantatge (26 a 30).

A la represa, els blancroigsnegres tenien les consignes clares, evitar les penetracions, que tant de corcoll havien dut a l’equip a l’inici del partit i el control del rebot defensiu. A la perfecció els jugadors van aplicar al terreny de joc les consignes, i amb una enorme maduresa, la defensa bisbalenca es convertia en una muralla infranquejable pels maresmencs. En atac, les pilotes interiors eren aprofitades per un gran Eudald per començar a obrir més l’escletxa en el marcador.

Ni el temps mort local aturaria l’allau bisbalenc, on a més, apareixeria el canoner de Celrà, Jordi Mitjà, que des de la llarga distància anotava un cop darrera un altre completant una inmensa segona part. Al final del 3r quart, 17 punts d’avantatge donaven molt de marge als bisbalencs.

En iniciar l’últim quart, les rotacions del tècnic bisbalenc permetien que l’equip no perdés pistonada, i durs en defensa i segurs sota els taulells, dominant el rebot les diferències augmentarien fins els 25 punts.

El gran treball de conjunt, naixent des de la defensa permetia veure un equip sòlid. Als últims minuts, els canvis defensius per seguir construïnt l’equip de cara als propers compromisos, donava espais als locals per anotar des dels 6,25m i retallar lleugerament la diferència.

A més, del gran treball defensiu de l’equip i les grans actuacions d’Eudal i Jordi Mitjà, molt destacable l’actuació d’un Èric Jacomet, autor de 8 punts, que va aprofitar l’absència d’Àlex Castelló, baixa per malaltia. Una actuació que de ben segur farà créixer la confiança del gran fitxatge dels bisbalencs.

Aquesta setmana els bisbalencs tenen un intens cap de setmana. El divendres a les 21:15h, al Pavelló Vell, reben el CB Farners, en el derbi aplaçat de la setmana passada. El diumenge completaran el doble compromís, rebent en el dia de la Presentació dels Equips, un altre equip gironí, el CB Arbúcies que enguany s’estrena a 2a Catalana. El partit de diumenge es disputarà a les 12:30h.

Leave a Reply

%d bloggers like this: