CAUEN AMB EL CAP BEN ALT

CB LLORET 75 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET “B” 68

 M.Xifre (8), M.Yepes (17), J.Pujadas (19), J.Hidalgo i C.Oliva (16) – cinc inicial – D.Juan (10), J.Seguí i A.Chis

PARCIALS: (20-12) (36-34) – (51-55) (75-68)

T.Lliures locals: 6/13 (46,15%)

Triples: 1 Arroyo.

24 faltes, eliminat Bernatallada.

T.Lliures visitants: 17/25 (68%)

Triples: 3 M.Yepes.

18 faltes cap eliminat.

El sènior masculí “B” es va quedar novament a les portes d’aconseguir la victòria, en un partit d’aquells que creen afició. L’inici del partit va ser molt igualat, els bisbalencs van sortir molt concentrats i van saber aprofitar i llegir bé les millors opcions (sobretot dins la pintura) on Carles Oliva es mostrava molt inspirat anotant 6 punts. S’aconseguiria obtenir un mínim avantatge de 2 punts al minut 7, llavors els locals endossarien un parcial de 10-0 per tancar el 1r període amb un 20-12 a favor seu.

 Una de les lectures més positives del partit arribaria al 2n període. Els bisbalencs s’havien compromès a fer front a qualsevol parcial en contra que es produís durant el partit, i així ho van fer. Aquest 2n període va destacar per l’equilibri anotador dels bisbalencs (interiors i exteriors). S’aconseguiria bons percentatges en rebot defensiu, donant opcions de contraatac i mantenint diferències mínimes de tres punts. A mig període arribaria un nou parcial dels lloretencs que els faria marxar d’onze punts al marcador. Novament l’equip es va refer i va aconseguir ficar-se dins del partit, destacar la gran aportació ofensiva d’un incombustible Pujadas que portaria de corcoll a la defensa local. Un triple sobre la botzina de Marc Yepes, amb falta inclosa i no xiulada, tancaria la primera part amb una diferència mínima de 2 punts 36-34.

 A la represa es veuria la millor versió de l’equip en tota la temporada, Marc Yepes es posaria l’equip a l’esquena i dirigiria el joc amb bon criteri i marcant el ritme que interessava als bisbalencs. Els jugadors que estaven a pista responien i de quina manera, amb bones transicions, aconseguint rebots claus, bones defenses i repartint-ne l’anotació. Amb aquest bon joc s’aconseguiria capgirar el marcador amb un parcial de 3-14 i arribar a la màxima diferència a favor dels bisbalencs 39-48.

Últim període clau. Els bisbalencs van tenir opcions fins al final (diferència mínima de 2 punts a falta de dos minuts). Els locals van saber imprimir un ritme altíssim i van enganxar fins a quatre vegades consecutives als bisbalencs amb un balanç defensiu fluix. Un altre fet clau va ser el domini aclaparador del rebot per part dels locals al llarg de l’últim període. Ofensivament es van perdonar situacions prou favorables, els nervis van aflorar en el pitjor moment. Tot i així, motius de sobres per estar ben orgullós d’uns joves jugadors que van saber competir. Destacar també el sobreesforç de Jordi Hidalgo (amb sobrecàrrega al quàdriceps) i Andrei Chis que comunicaria durant l’escalfament la seva indisposició per afrontar el partit, tot i així va poder donar minuts de descans als jugadors interiors.

Partit a lloret de la temporada anterior

 Dissabte amb nou horari (17:30 h.) els bisbalencs rebran la visita del 2n classificat el FD Cassanenc, nou repte.

Leave a Reply

%d bloggers like this: