El diumenge 28 d’octubre a les 11:00h el CE Bisbal Bàsquet durà a terme la Presentació dels Equips oficials de la temporada 2012-13

El proper diumenge 28 d’octubre, a les 11:00h el CE Bisbal Bàsquet durà a terme la Presentació dels equips de la Temporada 2012-13 i la sessió de fotografies oficials de la temporada.

 

La presentació es durà a terme, al Pavelló Vell, de la Capital baixempordanesa, a les 11:00h del matí.

Presentació dels equips de la passada temporada

 

Per aquest motiu tots els jugadorsi jugadores han de ser al pavelló, a les 10:30h, vestits amb l’equipament oficial de joc. En el cas dels més menuts, Pre-minis i escoleta se’ls hi facilitarà el mateix diumenge. Aquests equips, a més, jugaran uns partidets d’exhibició per poder mostrar les seves primeres passes en el món de la cistella.

 

En acabar la Presentació, el club convidarà a tots els assistents a un piscolabis al porxo del Pavelló, Aixa com, de poder gaudir del partit del primer equip masculí, corresponent a la 7ª jornada de 2ª Catalana, en el derbi gironí que enfrontarà el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET amb el CB ARBÚCIES.

 

Aquest és un dels actes de major rellevància que celebra el club al llarg de tota la temporada, per això demanem el comprimís de tots els jugadors i jugadores, així com que en feu la màxima difusió possible.

Presentació de l’Escoleta 2011-12

 

Enguany, el club presentarà un total de 13 equips  oficials, 7 masculins, 4 de femenins i 2 de mixtes, als quals cal sumar-hi les tres escoles de bàsquet de nova creació als centres d’Educació Primària de la Bisbal i les dues seccions de veterans, masculina i femenina.

Leave a Reply

%d bloggers like this: