Entrevista a Eric Jacomet

Entrevista a Eric Jacomet, un dels grans fitxages pel primer equip aquesta temporada:

Eric Jacomet

“Vaig començar de molt petit en el món del bàsquet, ja que el meu germà també hi jugava i en aquell moment això va ser el que em va tirar endavant. El meu primer equip va ser el Verges, un equip petit, l’equip del meu poble. A Verges hi vaig passar molt bones temporades i és on amb vaig començar a iniciar com a jugador fins a la categoria infantil.

Després, per problemes de jugadors, jo i uns quants més vam anar a jugar a Torroella de Montgrí, on vaig seguir formant-me com a jugador i on també he passat grans moments (aconseguir dos títols, entre ells).
A finals de la temporada passada vaig decidir que era hora de fer un altre canvi de club per intentar créixer una mica més com a jugador i poder ajudar el meu nou club.”
 
 1. L’any passat, a finals de la temporada vas decidir que la temporada següent volies venir a jugar amb el Bisbal Bàsquet. Què et va fer prendre aquesta decisió? Quan ho vas comunicar al BC Torroella, què et van dir?

  Ja feia molt que la idea aquesta em rodava pel cap, perquè tot i estar molt a gust amb el Torroella de Montgrí, tenia ganes de jugar a categories superiors i seguir evolucionant.Quan els ho vaig comunicar, uns em van intentar convèncer perquè em quedés allà a jugar i d’altres amb van dir que feia ben fet de fer un canvi. Però tothom ho va comprendre perfectament.

 2. Com portes la integració amb els nous companys d’equip i amb la filosofia del Club?

  Al principi em va costar molt i he hagut de fer un gran esforç per poder posar-me al nivell dels meus companys, i crec que encara em queden moltíssimes coses per aprendre. També dir que quan vaig arribar a la Bisbal tots em van acollir com un més i estic molt a gust amb tots els companys i la gent del club.

 3. Quan vas decidir que venies a jugar a la Bisbal encara entrenava en Joan Ferrer, fins i tot havies vingut a fer algun entrenament a final de temporada. Què et va semblar en primera instància quan es va comunicar que el nou entrenador del Sènior A seria en Lluís Feliu? Després de quasi dos mesos entrenant amb ell, t’ha sorprès?

  Doncs el principi em va sorprendre bastant la notícia, ja que en Joan feia molt que entrenava aquest equip i, la veritat, tenia ganes de que m’entrenés a mi també.Però estic molt content amb en Lluís. No el coneixia personalment però tothom feia molt bons comentaris d’ell. Estic molt satisfet amb el treball que està fent amb nosaltres i estic aprenen molt!

 4. Actualment, i com la majoria dels teus companys d’equip, compagines el sènior A i el sènior B. Com veus el fet d’haver de jugar la majoria dels caps de setmana, i sobretot quan toca jugar a la Bisbal, dos partits?

  Aquest tema el porto bastant bé, ja que amb el Torroella també solia jugar amb el sots-21 i el sènior. Per tant, no em suposa cap problema, sinó tot el contrari.

 5. Cada jornada et vas guanyant la confiança d’en Lluís Feliu i mica en mica vas assolint el teu rolldins del Sènior A. Després de perdre els tres partits de la pretemporada, t’esperaves un inici de temporada amb un balanç de 4-0? Quin ambient es respira dins l’equip?

  La veritat, no m’esperava un inici tan i tan positiu, però l’equip està responent molt bé i estem treballant molt perquè això segueixi així. I l’equip està molt satisfet i amb ganes de més.

 6. Per altra banda, el Sènior B no ha començat amb bon peu. Com es veuen aquests resultats dins de l’equip? El veus amb forces per passar pàgina i seguir lluitant?

  No hem tingut un molt bon començament, però l’equip cada vegada està jugant millor. Si se segueix així, estic convençut de que ja arribaran les victòries i que aquest mal començament l’aixecarem.

 7. Després de dos mesos dins del Bisbal Bàsquet i tenint en compte que segueixes entrenant a l’escoleta del BC Torroella, veus molta diferència sobre el funcionament i l’estructura en els dos clubs? En què creus que es diferencien?

  En quant al funcionament no molta, la gran diferència que m’he trobat és la gran intensitat dels entrenaments que hi ha en totes les categories, i el gran ventall de conceptes tècnics i tàctics que es treballen a cada equip.

 8. Finalment, t’ha sorprès el mal estat de les instal·lacions esportives?

  Aquest és un factor que sí que m’ha sorprès bastant, ja que no recordava un parquet tant malmès. En quant a les altres coses no ens podem queixar ja que hi han instal·lacions d’altres clubs molt pitjors.

PREGUNTES RÀPIDES:

Un jugador/a de referència: Lebron James

Un equip: El Barça

Cinc inicial ideal del Bisbal Bàsquet: Miralles (1), Soler (2), Mitjà(3), Nieto(4) i l’Eudald (5)

Un lema: No preguntis què pot fer per tu l’equip. Pregunta què pots fer tu per ell

Un hobby: mirar pel·lícules

Mar o muntanya: Si es poden combinar les dues millor

Si només et poguessis endur una cosa a una illa deserta, què t’emportaries?  Un bot inflable per poder escapar-me

Una cançó: First of the year (skrillex)

Un somni: Poder jugar per molts anys a bàsquet.

El millor moment: El derbi Torroella-Bisbal de la temporada passada quan vaig anotar el bàsquet decisiu a l’últim segon.

El pitjor: La derrota que vam encaixar la temporada passada també contra la Bisbal a la seva pista.

Leave a Reply

%d bloggers like this: