QUINA LLASTIMA!

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET “B” 52 – BÀSQUET CLUB MAÇANET SELVA 54

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET:  Diez (13), Farrarons (6), Colls (6), Torroella (12), Adarnius (11) – cinc inicial – Luque (4).

5 triples: 3 Torroella i 2 Diez

11/23 en tirs lliures.

23 faltes.

BÀSQUET CLUB MAÇANET SELVA:  Serra (0), Rubio (3), Roca (0), Ruiz (20),Enriquez (7) – cinc inicial – Rueda (7) i Fernandez (17).

15/27 en tirs lliures.

23 faltes.

Bon partit disputat el cap de setmana passat entre les joves jugadores del sènior B femení i el BC Maçanet.

El Bisbal Bàsquet va haver de jugar amb només 6 jugadores, fet que el Maçanet va voler aprofitar amb una molt bona sortida al primer quart, fent una defensa forta i atacs ràpids. Per altre banda, a les bisbalenques els hi costava entrar al partit; tot i això, a final del primer quart s’arribava amb una diferència al marcador de només 4 punts a favor de l’equip visitant (10-16).

Al segona quart les noies bisbalenques ja van sortir més concentrades i van marcar un parcial de 6-0 degut a un augment en la intensitat defensiva. El Maçanet va aguantar l’embranzida gràcies a les rotacions que mantenien, a un alt nivell defensiu i a que seguien mantenint el tempo del partit. Les noies bisbalenques, però, van aconseguir que a mitja part el resultat fos a favor seu, 25-21.

Després de mitja part el Bisbal Bàsquet va jugar els millors minuts de tot el partit, tant en atac com en defensa ( liderades per la Cinta i la Lídia que entre les dues van aconseguir anotar 5 triples, 2 i 3 respectivament). En aquests moment es va canviar la dinàmica del partit. El resultat al final del tercer quart era de 44-40.

Un parcial de 8-0 a l’últim quart i un seguit de bones defenses per part del Bisbal feien pensar que es podria aconseguir la victòria, però tot va canviar al minut 37 quan les faltes personals van passar factura. En aquest minut les bisbalenques quedaven en 4 jugadores a la pista i el Maçanet va aprofitar per acostar-se al marcador, tot i això encara hi havia opcions de que la victòria es quedés a la Bisbal. La sentència, però, va arribar al minut 39 quan va haver-hi una altra jugadora eliminada; només en quedaven 3  a la pista. A només 20 segons per acabar el partit el Maçanet es va posar per davant amb un resultat de 52-54, i tot i que les noies de la Bisbal van tenir l’última oportunitat per empatar, va ser el resultat final.

Leave a Reply

%d bloggers like this: