DERROTA AMB REGUST A VICTÒRIA

CE ONYAR 64 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET “B” 57

M.Xifre (9), M.Yepes (8), J.Pujadas (4), C.Oliva (7) i A.Sala (9) – cinc inicial – J.Hidalgo (9), J.Salvà (7), J.Lladó (2), D.Juan (2) i A.Chis.

 PARCIALS: (12-16) (37-29) – (51-45) (64-57)

 T.Lliures locals: 7/13 (53,85%)

Triples: 4, Sánchez (1),Saloi (1), Duran (1) i Vives (1).

15 faltes cap eliminat.

T.Lliures visitants: 3/8 (37,5%)

Triples:8, M.Xifre (3), M.Yepes (2), A.Sala (2) i J.Hidalgo (1).

14 faltes cap eliminat.

Gran partit de bàsquet dissabte passat al mític pavelló Palau Sacosta. El filial masculí, va sumar la quarta derrota en 4 partits, però va sortir molt reforçat a nivell anímic. Els joves bisbalencs es van deixar la pell com no ho havien fet en tota la temporada.

Els primers instants del partit estarien marcats pel nerviosisme bisbalenc, fruit de la tensió que es respirava a la pista. Un inspirat Sala, que anotaria 5 punts consecutius, oxigenava l’atac bisbalenc. A mig quart, els bisbalencs es començarien a sentir còmodes a la pista i amb dos triples consecutius, juntament amb les bones accions en el joc exterior de Salvà i Hidalgo, donarien un petit avantatge al marcador.

El segon període va estar molt condicionat degut a l’acumulació de faltes personals de Pujadas i Oliva, que ja portaven molts minuts a la banqueta. El fet de no poder comptar amb Oliva es va notar excessivament en el domini del rebot, la lluita dins  la pintura es declinava clarament cap al conjunt gironí. L’entrenador local va saber llegir aquesta situació i gran part del joc passaria per les mans d’un inspiradíssim Mas, autor de 19 punts a la primera meitat. A poc menys de 4 minuts per acabar el quart, arribaria el “show time” de Martí Xifre, que anotaria 3 triples gairzebé consecutius mostrant un lideratge insòlit fins al moment.

A la represa els bisbalencs sortirien molt concentrats, demostrant-se a ells mateixos que podien seguir jugant al mateix nivell que ho havien fet a la primera part. Es van ajustar algunes situacions defensives, fet que provocaria recuperacions de pilota. A més, les ajudes defensives eren molt més treballades i sense tants dubtes. L’equip es va comprometre en defensa i dominaria el rebot defensiu. Marc Yepes faria una conducció de joc del tot admirable, i gairebé va haver de fer-ho durant tot el partit per manca de rotacions, llegint cada situació i triant les millors opcions. Potser va faltar ritme a les transicions, però el desgast físic i mental era evident. Els sistemes donaven bons resultats, i també cal destacar les bones accions ofensives d’Oliva davant dels pívots locals.

Ja a l’últim període, els bisbalencs van sortir amb un parcial de 0-5. Lladó, en una bona acció defensiva, tallaria una pilota i acabaria anotant en contraatac. Màxima igualtat al marcador 51-50. Qualsevol dels dos equips es podia emportar la victòria. De fet podríem dir en aquest sentit, que els bisbalencs van tenir un xic de mala sort, ja que no es van aconseguir anotar sis punts claríssims sota cistella, on la pilota semblava que no volia entrar o no s’acabava de definir per mínims detalls.

DEBUT D’ANDREI CHIS A 3a CATALANA

Degut a la coincidència amb el partit del sènior A, es va necessitar reforçar l’equip i es va convocar al jove jugador de tan sols 16 anys. L’Andrei que fa poc que practica aquest esport, ha fet una gran progressió el darrer any. En aquest sentit cal destacar la gran predisposició per aprendre i de ben segur que estem parlant d’un dels jugadors amb més projecció de futur dins el club.

Andrei Chis

L’equip marxaria de Palau amb la sensació d’haver fet bé els coses i competint fins al darrer segon. No toca res més que felicitar-los. Dissabte s’intentarà aconseguir la desitjada primera victòria davant el CB Sant Feliu a les 19:00 h. al pavelló vell de La Bisbal.

Leave a Reply

%d bloggers like this: