MARCa LA DIFERÈNCIA

Quarta victòria en quatre partits del Sènior A del Sol Gironès Bisbal Bàsquet.

CB CALELLA 59 -SOLGIRONÈS BISBAL BÀSQUET 69

CB CALLELA: García (4), Coll (11), Esteve (2), Puig (18), Gelma –cinc inicial–; Carreras (10), Carmona, Noguera, Ortiz (14) i Tortosa.

5 triples: 2 Carreras, 2 Puig i 1 Ortiz.

4/6 en tirs lliures.

19 faltes. Eliminat: Carreras.

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Castillo (2), Mitjà (12), Nieto (25), Bassa (2), Sabater –cinc inicial–; Castelló (9), Soler (6), Miralles (4), Font (7), Jacomet i Farreras (2).

9 triples: 3 Castelló, 3 Nieto, 2 Mitjà i 1 Font.
8/14 en tirs lliures.
13 faltes.
PARCIALS: 17-15, 33-36, 44-51 i 59-69.
Victòria tan valuosa com treballada, en una pista complicada i amb un rival que no ha posat les coses gens fàcils.
PRIMER PERÍODE
Fluix inici de partit dels nostres jugadors, freds i poc intensos a la pista. El Calella Veterans, per contra, molt ficats en el partit des del salt inicial i amb molta fluïdesa en la circulació de pilota i encert en el tir. La connexió entre els pivots locals Puig i Coll, juntament amb el domini del ritme del partit, situaven el 15-8 al marcador al minut 7. Aquesta seria la màxima avantatge dels locals en tot el partit. A partir d’aquest punt, ja després del primer temps mort, comença la reacció del Bisbal Bàsquet a partir d’una intensitat defensiva ja més propera a la que ens té acostumats aquesta temporada.
SEGON PERÍODE
En el primer atac d’aquest període el Bisbal Bàsquet aconsegueix posar-se per davant en el marcador per primer cop (17-18), un avantatge que ja no perdria en tot el partit. El ritme del partit ja era bisbalenc, tot i que els pivots locals continuaven fent mal i la defensa pressionant bisbalenca era superada amb certa facilitat pels jugadors del Calella. Un bon encert de les “metralletes” i una gran tasca d’Eudald sota l’anella local propiciaven arribar al descans 3 punts amunt (33-36).
TERCER PERÍODE
En la represa, la defensa individual bisbalenca ens mostra una solidesa que es mantindria fins al final del partit, amb una intensitat i col.locació en pista dels jugadors molt notable. Això, juntament amb un bon control del rebot defensiu, permetia córrer el Bisbal Bàsquet i arribar a un màxim avantatge de 12 punts (39-51) al minut 9 d’aquest període. Els jugadors importants del Calella Veterans començaven a notar el cansament de tants minuts seguits en pista i de l’alt ritme de joc que proposava el Bisbal Bàsquet.
QUART PERÍODE
El poc encert en atac dels bisbalencs en els primers minuts d’aquest quart, sumats al dels darrers minuts del tercer període, propiciaven que el Calella s’apropés molt al marcador. Un triple del pivot local Puig (que va anar demostrant el seu gran talent durant tot el partit) situava el 49-51 a 7

Marc Nieto va ser clau per decantar la balança a favor dels bisbalencs

minuts per acabar el partit. En aquest punt del partit és quan Marc Nieto és carrega l’equip a l’esquena i aconsegueix 9 punts de forma gairebé consecutiva, a més de dues pilotes robades en pressió, que esvaeixen les opcions de remuntada dels locals i tornen a donar un marge de tranquil.litat als bisbalencs per afrontar el tram final del partit.

Dissabte que ve, a les 17:30h, els bisbalencs rebran, al Pavelló Vell, al Farners, un equip molt sòlid dins la categoria, tot i que hagi començat amb certa irregularitat la temporada.

Leave a Reply

%d bloggers like this: