Primeres sessions del bàsquet a les escoles.

Després de fer les reunions informatives de la setmana passada al Local Social, els tres col·legis de la Bisbal han començat les activitats extraescolars de bàsquet.
En aquests inicis, pel que fa el col·legi del Mas Clarà, que entrenen a dins del pavelló Firal per manca de cistelles petites al seu centre, hi ha 13 nens i nenes apuntats; respecte els altres dos col·legis, Joan de Margarit i Cor de Maria, entrenaran al seu propi pati i hi ha 10 i 8 nens i nenes apuntats respectivament.

image

image

image

Som conscients que aquest és un pas molt important per ampliar la base del Club, fomentar el bàsquet entre els nens i nenes i, alhora, l’esport en general. També sabem però, que aquest és un projecte a llarg termini, ja que alguns d’ells són els que d’aquí un temps defensaran els colors blanc, roig i negre al primer equip.   En general, des del Club s’està molt content amb aquesta iniciativa ja que anima tots els nens i nenes a provar aquesta activitat extraescolar. Pel que fa a la web, en breus es crearà una pestanya al menú superior on s’hi recopilarà tota la informació referent a el bàsquet a les escoles.

Leave a Reply

%d bloggers like this: