SUPERATS DAVANT LA INTENSITAT SALTENCA

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET “B” 54 – CB SALT “B” 82

G.Castillo (6), M.Yepes (6), E.Font (2), E.Jacomet (9) i J.Salvà (6) – cinc inicial – M.Xifre (3), P.Soler (8), J.Bassa (6), J.Hidalgo (2), D.Juan, C.Oliva (4) i A.Sala.

PARCIALS: (8-31) (28-51) – (39-62) (54-82)

T.Lliures locals: 7/14 (50%)

Triples: 6, Soler (2), Yepes (2), Xifre (1), Bassa (1).

18 faltes cap eliminat.

T.Lliures visitants: 12/14 (85,71%)

Triples: 8, Piqueras (3), Portalo (1), Prats (2), Bonaventura (1) i Anglada (1).

17 faltes, eliminat Piqueras.

Sènior Masculí 3a Catalana – Salt B

Nova ensopegada del filial masculí, aquesta vegada davant d’un equip completíssim i molt superior, el Salt “B”. Els bisbalencs es van veure sorpresos per la sortida en tromba de l’equip visitant. Els saltencs van imprimir un ritme altíssim i una intensitat que va descol·locar els locals.

El primer quart condicionaria la resta del partit. Després d’un inici amb un parell d’intercanvis de cistelles, s’obriria el primer parcial a favor dels saltencs (0-7) i llavors un segon parcial en tres minuts (0-15). El resultat del primer període ho deia tot 8-31.

Ja al segon període, els bisbalencs es centrarien més en millorar el seu joc, i s’aconseguiria anotar amb relativa comoditat. La pressió zonal local no donava els resultats desitjats, ja que els saltencs la superaven amb certa comoditat. Tot això, juntament amb l’alt percentatge en el tir exterior visitant, feia que la defensa bisbalenca anés sempre a remolc de l’atac visitant. Tot i així, aquest segon parcial acabaria amb empat (20-20).

Sènior Masculí 3a Catalana – Salt B

Al descans es buscarien solucions des de la banqueta, i es va provar una nova defensa alternativa, que donaria força bon resultat aturant l’allau ofensiva saltenca. Però els bisbalencs van mostrar-se excessivament erràtics sota cistella i deixaven passar l’oportunitat d’acostar–se al marcador. Aquest 3r parcial també acabaria empatat (11-11).

L’últim període del partit es va fer bastant llarg. Els bisbalencs es mostraven abatuts i molt impotents mentre els saltencs tornaven a dominar dins la pintura i el rebot ofensiu davant d’una tova defensa local.

Com a lectura positiva, destacar que la defensa alternativa del 3r quart (tot i els desajustaments) pot ser útil per l’equip i s’haurà d’analitzar per a treballar-la millor. Alguna jugada d’estratègia va donar bon resultat, i això també suma. No és moment per enfonsar-se ni lamentar-se i cal seguir treballant, que aquest és el camí.

Dissabte nou repte, aquest cop al pavelló de Palau Sacosta davant el CE Onyar a les 19:00 h.

Leave a Reply

%d bloggers like this: