El primer quart marca el partit – Crònica del sots 21

Dissabte passat els Sots-21 de la Bisbal va perdre contra el Palamós en un partit ple d’alts i baixos on l’equip local no va trobar el seu ritme a la pista. La falta de control de rebot i una defensa erràtica van marcar els 40 min.

Bisbal Bàsquet : Castillo(4),Milla(2),Chis(2), Ribés(3), López(4),Calvo(6), Hidalgo(11), Loureiro(10),Farreras(9),Cardoner(10).

Triples: (2) Loureiro i Hidalgo.

Tirs lliures : 9/18 (50%)

Faltes : Cap eliminat

Palamós : Garcia(20),Fernandez(12), Latorre, Ayachi(8),Conde(9),Serra(15), Fundsas(4),Romero.

Primer quart

Els Palamosins van començar el partit molt concentrats i amb molta intensitat, topant amb uns Bisbalencs adormits. Això fa que l’equip local no anoti fins el minut 7 de partit i acabi el primer quart amb una diferència de 10 punts, fet que fa que el partit se’ls posi molt costa amunt.

Segon quart

Després de la xerrada a la banqueta, els Bisbalencs surten mes “enxufats” i aconsegueixen equilibrar el partit. L’augment en la intensitat de la defensa i l’encert en l’atac fan que els  Bisbalencs guanyin el quart i redueixin la diferència a 8 punts donant un altre caire al matx.

Tercer quart

L’arribada de Farreras al partit revoluciona el ritme i trenca la defensa visitant mostrant el camí a seguir per poder plantar cara al rival. Aconsegueixen dominar el rebot i sortir en contraatacs ràpids que provoquen que els locals es posin per davant en el marcador per primer cop, momentàniament.

Quart quart

En l’últim quart, tant els locals com els visitants surten amb ganes de sentenciar el partit i la pista de bàsquet es converteix en un “corre-carrers”. Això provoca que els locals no se centrin en la seva defensa . Això, juntament amb la precipitació en l’atac i una mala gestió dels entrenadors locals en conceptes defensius,  fa que els Palamosins tornin a trobar facilitats de cares a cistella Local(26 Punts) i això sentencia el partit a favor del visitant.

Podem veure un petit vídeo del partit dels bisbalencs de dissabte passat:

El proper dissabte 6 d’octubre, els Bisbalencs tornen a tenir l’oportunitat de reeixir-se com a visitant a la pista del Cassà a les 16:30.

Leave a Reply

%d bloggers like this: