PAU… i tranquil·litat!

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 58 -CB CANET 43

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Castillo (7), Soler (14), Mitjà (3), Nieto (18), Font (6) –cinc inicial–; Castelló (4), Miralles, Bassa (1), Yepes, Oliva (1), Sabater (2), Jacomet.
7 triples: 3 Soler, 3 Nieto i 1 Mitjà.
9/16 tirs lliures.
22 faltes.
CB CANET: R. Vidal (5), Mussol, M. Currius (7), Oliver (2), Nieto –cinc inicial–; J. Vidal (17), J. Currius (8), Fluxa (6).
4 triples: 2 J. Vidal, 1 R. Vidal i M. Currius.
7/16 tirs lliures.
18 faltes.
PARCIALS: 23-4, 35-16, 48-28, 58-45.

UN INICI ESPECTACULAR ENCARRILA EL MATX

L’espectacular inici de partit que va realitzar el SOL GIRONÈS BISBAL

Els bisbalencs van realitzar un gran inici de partit

BÀSQUET va encarrilar el marx que disputava contra el CB CANET. Els nois dirigits per Lluís Feliu van endossar un parcial de 20-0 en 7 minuts de partit als maresmencs. 5 triples gairebé consecutius, 3 d’un fi Marc Nieto, 1 de Pau Soler i 1 de Jordi Mitjà obrien l’àmplia escletxa que marcaria el desenvolupament del partit. Ben dirigits per Genís Castillo l’equip local veia cistella amb facilitat.

A més la concentradíssima defensa només permetria anotar una cistella en joc al de Canet, que acabarien amb només quatre punts al final del primer quart.

Al llarg del 2n període el CANET entraria en el ritme de partit i els segons deu minuts serien molt més equilibrats. Els bisbalencs obririen encara més forat situant-se 23 punts amunt, al minut 17, però els veterans jugadors de Canet retallarien part de l’avantatge abans del descans. A l’equador del matx s’arribava amb un 35-16 favorable als blanc-roigs-negres, però que ja mostrarien molt més desencert en el llançament exterior, amb uns Mitjà i Castelló amb la pólvora molla des dels 6,25m.

Lluís Feliu felicita a pau Soler per la seva gran actuació

A la represa els maresmencs intentarien els seus intents de remuntada, però en cada embastida dels de Canet apareixia el “petit poni” bisbalenc, un pletòric Pau Soler, que realitzaria un partit completíssim i extraordinari. El més jove dels bisbalencs apareixia en cada moment, ja anotant o rebotejant ofensivament (en va arribar a capturar 7 en atac) frustava els intents d’aproximació al marcador dels rivals.

En els altres intents, la connexió Miralles-Nieto, aquesta vegada per aire, amb dos flys, tornava a provocar l’exaltació de la grada bisbalenca que en al llarg del primer quart havia gaudit d’allò més. Amb un ritme molt alt de partit, especialment en les alternatives defensives, els bisbalencs tornarien a obrir un ampli forat arribant fins als 23 punts de diferència, 58-35 a manca de 3 minuts del final.

Als últims minuts, els visitants aconseguien un parcial de 0-10 que maquillaria el resultat final.

Immens inici de temporada del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET, que suma tres

Els jugadors al final del parit

victòries en els tres primers partits de lliga. La setmana que ve, dissabte a les 19:00h, visitaran la pista del CB CALELLA VETERANS, un partit que s’entreveu complicat en una pista històrica del bàsquet català.

Leave a Reply

%d bloggers like this: