Reunions de pares i mares sobre bàsquet a les escoles

Divendres 28 de Setembre, és a dir, demà, es duran a terme les reunions pels pares i les mares dels nens i nenes jugaran al bàsquet de les dels col·legis del Joan de Margarit, Mas Clarà i Cor de Maria. L’objectiu d’aquestes reunions és acabar d’informar als pares i mares sobre l’activitat, ja que la setmana que bé ja comencen les sessions.

Les reunions es duran a terme al Local Social, situat al carrer Sis d’Octubre número 6, a les hores següents:

– Pares i mares del Joan de Margarit a les 19:o0.

– Pares i mares del Mas Clarà a les 19:45.

– Pares i mares del Cor de Maria a les 20:30.

Poder realitzar bàsquet com a activitat extraescolar en els centres educatius de la Bisbal, era una idea que des del Club feia temps es volia dur a terme. L’objectiu principal de l’activitat és fomentar el bàsquet a tots els nens i nenes dels col·legis i,al mateix temps, l’esport en general. Recordem que ha sigut possible iniciar  aquest nou camí gràcies a l’acord amb les tres AMPES dels diferents col·legis. Des d’aquí volem desitjar una bon inici d’aquestes activitats extraescolars a tots els nens i nenes.

Leave a Reply

%d bloggers like this: