Creus que s’ha de canviar el format de la web? – ENQUESTA DE LA SETMANA

Vist l’èxit de l’entrevista d’ahir a en Jordi Miralles (gairebé 400 visites), iniciem una nova proposta més interactiva: L’ENQUESTA DE LA SETMANA. L’enquesta es publicarà cada dijous i anirà relacionada amb algun tema que involucri directa o indirectament al Club, a la Bisbal o al bàsquet en general.

Aprofitarem aquesta primera enquesta per saber l’opinió de la gent sobre el format de la web. Ja fa més de dos anys i mig que està en funcionament i durant aquest període s’hi ha anat fent diferents canvis i reestructuracions, però últimament no s’ha canviat gaire res. Creus que s’hi ha de canviar el format o retocar algun altre aspecte? Respon l’enquesta, volem saber la teva opinió!

Leave a Reply

%d bloggers like this: