Mostren l’altra cara de la moneda – Crònica dels Sots-21

Dissabte el Sots-21 va guanyar en un intens partit contra el Palafolls, un gran treball defensiu i de control del rebot van ser els grans protagonistes.

Primer quart
Inici amb molts de dubtes i amb certa por de l’altura del rival per part dels joves bisbalencs. Llorens (13 punts) dominava amb la seva altura els taulells i donava molts mals de caps a la defensa Bisbalenca. En pocs minuts però,  un molt concentrat Enrique donava els primers quatre punts i obria el camí als de l’Empordà. Tocava posar-se el mono de treball defensiu i controlar el rebot, així es va fer i l’equip va poder llançar  contraatacs ràpids i arribar al final del primer quart amb tres punts per sota del marcador (15-12). Un cop finalitzada la part, hi havia la incertesa de si Pujades (peça clau en aquest equip) podria tornar a la pista, ja que minuts abans d’acabar  la part va rebre un cop de genoll a les costelles intentant para una penetració rival.

Segon quart
Amb Pujades a la banqueta, els entrenadors demanaven un punt més d’intensitat alhora de defensar,  cosa que també  van fer els de Palafolls donant com a resultat un parcial molt pobre amb anotació (7 – 9). En aquest quart cal destacar l’actuació d’en Guillem López, tant en defensa com en atac, i remarcar també el molt bon treball defensiu de David Cardoner alhora d’impedir anotar el millor jugador rival.
Xiulet final i cap a la mitja part amb un molt bon resultat de cares a la segona part (22 – 21).

Tercer quart
Amb les pors fora, l’equip va sortir valent i amb ganes de continuar el bon treball de la primera meitat, a més a més, Pujadas ja tornava a estar apunt per jugar. L’equip va aconseguir molts contraatacs gràcies al control del rebot i a les bones decisions dels dos bases Borja i Loureiro que van portar molt bé el control de l’equip durant tot el partit. Tot això va comportar que al final del tercer quart els Bisbalencs acabessin per davant a les llumetes del marcador (37-39).

Quart quart
Els primers minuts els Bisbalencs surten una mica adormits i queden encallats en atac, però en cap moment perden la cara el partit i demostraven molta maduresa i solucionaven el problema de l’encert ofensiu intensificant la defensa. Fins al minut 5 no arriben els primer punts Bisbalencs , però a partir d’aquí Pujades es posa l’equip a l’esquena i demostra, un cop més, que és un jugador excepcional fent una demostració d’intensitat en la defensa i resolució en atac. Acompanyat de l’encert de Lòpez, van fer que el partit arribes al final amb victòria dels Bisbalencs.

Cal remarcar la diferència d’imatge donada respecte el primer partit de la temporada, els mateixos jugadors es van demostrar que si es centren en jugar a bàsquet i a fer les tasques que saben fer, es poden emportar moltes alegries durant la temporada. Dissabte juguen com a locals a les 16:00 contra els CE Palamós, partit que es preveu amb molt de ritme.

Leave a Reply

%d bloggers like this: