COMPETEIXEN A VILABLAREIX

CB VILABLAREIX 73 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET “B” 56

M.Xifre (5), M.Yepes (5), J.Hidalgo (2), J.Pujadas (6) i E.Jacomet (12) cinc inicial, P.Soler (12), D.Juan, C.Oliva (8), J.Lladó, Q.Salvà (4), J.Seguí i A.Sala.

T.Lliures locals: 24/30 (80%)

Triples: 5 Muñoz, Lucena, Alzugaray (2) i Mallorquí

23 faltes cap eliminat.

T.Lliures visitants: 19/27 (70,37%)

Triples: 3 Xifre i Soler (2).

27 faltes cap eliminat.

El jove equip filial del Bisbal Bàsquet, va saber competir a la pista d’un experimentat Vilablareix. Els bisbalencs van acabar amb bones sensacions i amb un rentat d’imatge en comparació a la primera jornada.

El primer quart va ser segurament el millor en quant a idees en atac. Amb molt bona direcció d’equip, es va disposar de diverses opcions, algunes d’elles molt clares, que no van acabar materialitzant-se. Una llàstima, ja que el joc estava sent molt dinàmic i la diferència al marcador en certa manera no era justa. Els locals van saber trobar al llarg de tot el partit l’equilibri entre el seu joc interior i exterior. Amb un (20-13) es va tancar el 1r quart.

Els joves bisbalencs van sortir fortíssims al segon quart, i per primera vegada, passaven per davant al marcador (25-24 minut 6). Es va defensar amb més criteri i solidaritat, juntament amb bones accions d’1c1 en el joc exterior que donarien bons resultats. Els locals endossarien un parcial de 9-0, fruit de la desconnexió visitant. Cada error propi dels bisbalencs, acabava en premi pel conjunt local. Això desmoralitzava als bisbalencs. Al descans 36-27.

El parcial del 3r quart va ser pels bisbalencs (12-13). Conscients que la diferència al marcador havia estat marcada per errors propis, es va fer un millor treball defensiu. Amb molta més lluita sota els cèrcols,  el percentatge en rebots era molt més equilibrat. Tot i que, cal matisar en quant a rebot defensiu, que es va dominar però amb molts entrebancs. Això provocaria un millor balanç defensiu local i no poder córrer al contraatac pels bisbalencs. Ofensivament es buscaven alternatives, amb situacions de 2c2 amb avantatge, i es van tenir fins a un parell d’opcions de 2+1, però semblava que la pilota no volia entrar faltant aquell xic de sort necessari.

S’iniciava l’últim període amb 3 minuts elèctrics del bisbalencs que, amb 2 triples consecutius s’aproparien a només 2 punts. Però, a partir d’aquí els bisbalencs ja van sortir del partit (sense idees) i amb un parcial de 9-0, els locals sentenciarien el partit.

Sensacions molt positives i en clara línia ascendent. Es va competir al llarg de 35 minuts davant un equip molt més experimentat i compactat. Cal seguir treballant i seguir polint detalls que ens faran molt més forts.

vilablareix – bisbal temporada 2011-2012

El pròxim dissabte els joves bisbalencs intentaran aconseguir la primera victòria de la temporada a casa a les 19:00 contra el CB Salt B.

Leave a Reply

%d bloggers like this: