El paraigües atura el ruixat

BÀSQUET ALELLA 58 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 64

BÀSQUET ALELLA: Ros (4), Moreno (8), Pujol (6), Estruch (15), Ferrer (13) –cinc inicial–; Vergers (2), Durban (2), Lacalle, Gascón, Torres i Pous (18).

4 triples: Ros, Pujol, Ferrer i Pous.

8/20 en tirs lliures.

24 faltes. Eliminat: Ferrer.
SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Soler (6), Miralles (8), Mitjà (4), Nieto (15), Font (2) –cinc inicial–; Castillo (10), Castelló (15), Xifré, Bassa (2), Yepes, Sabater (2), Jacomet.

9 triples: 4 Castelló, 2 Castillo, 2 Nieto i 1 Soler

17/24 en tirs lliures.

20 faltes.

PARCIALS: 25-12, 33-34, 51-43 i 58-64.

VICTÒRIA IMPORTANT EN UNA DE LES PISTES MÉS COMPLICADES DE LA CATEGORIA

Segona victòria del sènior masculí A, en aquesta ocasió en una de les pistes més complicades de la categoria. L’equip ha hagut de remuntar en dues ocasions un marcador que s’havia posat força coll amunt i ha insistit fins al final per acabar-se emportant una treballadíssima victòria tot i anar gairebé tot el partit a remolc en el marcador.

Primer quart:

L’Alella ha sortit molt concentrat a la pista, amb ganes de refer-se de la derrota inesperada de la setmana passada. Amb una bona circulació de pilota i amb molt d’encert en atac, l’Alella s’ha avançat al final del quart per 25-12. El seu domini en el rebot ofensiu ha marcat la pauta. Per part dels bisbalencs, ha faltat la intensitat i concentració defensiva que van mostrar la setmana passada i, en atac, ha faltat encert per acabar jugades en situacions prou clares de tir.

Segon quart:

S’han mantingut la tònica del primer quart fins la meitat del període. A partir d’aquí, gran reacció del Bisbal Bàsquet basant-se en les alternatives defensives zonals que li han permès recuperar pilotes i córrer per aconseguir bàsquets fàcils. El major encert en el tir exterior ha propiciat que s’acabés capgirant el marcador just abans del descans (33-34).

Tercer quart:

Després de la remuntada, l’equip ha entrat poc intens a la segona meitat i ràpidament ha hagut d’anar a remolc en el marcador amb diferències que oscil.laven entre els 5 i els 10 punts. Una major pressió defensiva dels jugadors de l’Alella i un seguit de males decisions en atac dels bisbalencs (a més de fallar llançaments aparentment còmodes) han propiciat aquest desavantatge i que s’arribés 8 punts avall al final del període (51-43).
Imatge d’arxiu de la passada temporada

Quart període:

L’aposta definitiva per la defensa zonal 2-3, juntament amb la pressió zonal, han propiciat que s’eixugués la producció anotadora de l’Alella en el darrer quart. L’equip local només ha pogut anotar 7 punts en tot l’últim període (entre ells un triple per tauler i un bàsquet complicat sobre la botzina de possessió). Els bisbalencs han augmentat l’encert en el tir exterior que s’havia anat negant durant el partit, i tres triples consecutius de Genís Castilla, d’Àlex Castelló i de Marc Nieto han posat l’equip a tan sols 4 punts a falta de poc més de 3 minuts per acabar. I tot seguit ha vingut la jugada clau del partit, quan després de xiular una falta sobre Genís Castillo, han xiulat una falta tècnica a un jugador local que ha propiciat 4 tirs lliures consecutius pels bisbalencs. Tots 4 tirs lliures cap dins i empat al marcador… I la dinàmica anímica completament capgirada, això ha propiciat tornar-se a posar per davant en el marcador després de molts minuts, més concretament, just a falta de poc més d’un minut per acabar. Un de 4 en els tirs lliures de l’Alella en el tram final van acabat de sentenciar la victòria del Sol Gironès- Bisbal Bàsquet.

Marcador al final del partit

Leave a Reply

%d bloggers like this: