Molt bona participació del Sènior Femení A en el torneig de Tordera

El passat dissabte dia 15 de setembre de 2012 l’equip Sènior Femení A del Bisbal Bàsquet va participar en un torneig a la població de Tordera, jugant tres partits amb un resultat satisfactori.

El primer partit va ser contra el CB Blanes, partit que es va guanyar amb relativa comoditat. Durant tot el partit però, es van tenir que superar el plantejament defenssiu propossat pel rival, una defensa zonal 2-1-2 durant tot el partit. A més a més, les bisbalenques també es van tenir que adaptar a una pista un pèl incòmoda on el Sol que molestava força. Augmentant el nivell defensiu i atacant amb paciència la diferència en el marcador va augmentar i es va poder guanyar amb comoditat.

El segon partit es va jugar contra les amfitriones, el CB Tordera. Equip molt dur defensivament, i amb jugadores veteranes i amb envergadura. Les nostres jugadores van fer un partit omplert, tant en atac com en defensa, amb certes imprecisions pròpies del començament de temporada. Tot i que el resultat final va ser una mica incert (perdre de un punt segons la
taula, o guanyar de un punt segons els nostres seguidors a la grada), va ser un partit per fer-ne una valoració molt positiva i en general sortir-ne content.

El tercer partit es va jugar contra el Grup Barna, equip de primera catalana que portava primer entrenador, segon entrenador, delegat i preparador físic. Els primers vint minuts van ser força equilibrats, jugant de tu a tu, i on les bisbalenques van realitzant bones jugades. La segona part, l’equip rival va prémer l’accelerador, jugant amb molta velocitat  i obrint un diferència de deu punts que no vam poder recuperar. Tot i el resultat, va ser un partit per gaudir i aprendre de un equip de dues categories superiors.

El resum del torneig va ser satisfactori i com a conclusió es va comprovar que per seguir millorant als entrenaments s’ha de treballar al 100%.

Pere M. Estrem

Entrenador Sènior femení A Bisbal Bàsquet

Recordem que aquest cap de setmana les noies del Sènior Femení B s’estreneran a aquesta la categoria al Pavelló VELL a les 16:00 contra el CB Serrià de Ter B i el Sènior Femení A inicia la lliga a les 17:30 contra AE Fornells.

Leave a Reply

%d bloggers like this: