El Sènior B Masculí no va tenir el debut desitjat a la nova categoria

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET “B” 41 – CCE MONTESSORI PALAU 68

M.Xifre (2), J.Seguí (3), M.Yepes, J.Hidalgo (8) i J.Pujadas (3) cinc inicial, P.Soler (8), D.Juan, C.Oliva (2), E.Jacomet (12), J.Lladó (4), A.Sala i D.Cardoner.

T.Lliures locals: 3/9 (33,3%)

Triples: 4 P.Soler, J.Pujadas, J.Seguí i E.Jacomet.

T.Lliures visitants: 5/8 (62,5%)

Triples:9 A.Soy (3), R.Marcó (4), F.Lozano (1) i R.Rexach (1).

El sènior “B” masculí no va tenir el debut desitjat a la nova categoria. Els joves bisbalencs es van veure sorpresos per la intensitat dels gironins, que es van mostrar al llarg del partit molt més conjuntats com a equip.

Com a lectura general ens quedem amb la sensació de veure que en certs moments l’equip es va mostrar excessivament nerviós i poc concentrat, però també cal matisar que durant el 1r quart els bisbalencs van fer bones seleccions de tir, però amb poca fortuna, al contrari que els gironins que feien un cosit als bisbalencs des de la línia de 6,25 i acabarien el primer parcial amb un rotund (2-23). També, un dels fets claus, va ser la pèrdua del base Marc Yepes a finals del primer quart per un cop fortuït del joc. A més, a mitjans del 2n quart Pau Soler, que estava tenint una actuació brillant liderant l’equip, també tenia que abandonar la pista per indisposició, tot això va afectar excessivament a la direcció d’equip.

El segon quart va ser pels bisbalencs (16-12) que intentaven retallar diferències al marcador amb una defensa pressionant, que donaria algunes recuperacions de pilota i que els bisbalencs van saber aprofitar per acostar-se fins els 11 punts de diferència.

La segona meitat va ser bastant espessa, amb molts desajustaments defensius i sense el domini del rebot defensiu els bisbalencs estaven venuts, amb el corresponent desgast mental. L’equip funcionava a batzegades i a base d’individualitats, en aquest sentit destacar l’actuació d’Èric Jacomet, el de Verges va estar valent i segur amb les accions d’1c1.

Comença una nova setmana, cal passar pàgina i seguir treballant que això tot just acaba de començar. Les dinàmiques de treball són les adients i l’equip s’ha d’anar conjuntant i adaptant a una nova categoria que serà molt competitiva, ideal per a la formació d’aquests joves jugadors.

Diumenge els bisbalencs visitaran la pista del CB Vilablareix a les 17:30 h. Per aquest partit l’equip podrà comptar amb el base Marc Yepes.

Leave a Reply

%d bloggers like this: