LA DEFENSA FORTA I LA XOCOLATA ESPESSA… I TRIPLES COM MELINDROS!

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 64 – ASISA CESET 50

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Miralles (15), Basa (6), Mitjà (15), Nieto (3), Eudal (6) –cinc inicial–; Xató (3), Castelló (6), Soler (7), Sabater (3), Xifre, Jacomet, Pujadas.

11 triples: 5 Mitjà, 2 Castelló, 2 Basa, 1 Soler i Nieto.

16/23 tirs lliures.

16 faltes.
ASISA CESET: Llaona (2), Sofian (17), Ninu (5), Varó (3), Timonet (8) –cinc inicial–; Dubé (5), Font (2), Fernández, Samsó, Avilés.

2 triples: 1 Sofian i Timonet.

4/8 tirs lliures. 24 faltes.

Eliminats Avilés i Nino (40’)
PARCIALS: 13-12, 19-13, 17-9, 15-16.

Molt bon debut del primer equip Masculí del CE Bisbal Bàsquet davant d’un CESET de Girona, equip experimentat en la categoria.

Els nois de Lluís Feliu van oferir una gran imatge davant del nombrós públic present ahir a la tarda al Pavelló Vell de La Bisbal.

Molt bona entrada al Pavelló Vell en el primer partit de lliga

En un primer quart molt equilibrat, les defenses s’imposaven als atacs, en un senyal clar que a ambdós equips encara els falta compenetració, cosa lògica als inicis de temporada. Els Bisbalencs marcarien aquesta línia defensiva al llarg dels 40 minuts, i aquesta seria la clau de la treballada victòria.

Els blanc-roigs-negres obririen forat al llarg del segon període gràcies que en defensa seguien mostrant-se molt rocosos i ofensivament es mostraven molt encertats en el llançament exterior, amb un Mitjà (4/5 en triples), que provocava els primers “ra-ta-ta-” de la grada bisbalenca. L’ASISA CESET, bloquejat ofensivament buscava els seus homes de referència, Ninu i Soufian, però els defensors bisbalencs no els donaven respir. Al descans un 32-25 favorable al SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET feia ser optimestes als seguidors locals.

A la represa els locals encara pujarien un graó més la seva intensitat defensiva, assecant els gironins, i podent córrer alguna ràpida transició i amb un bon encert des dels 6,25 ampliarien el seu avantatge fins als 15 punts de diferència. Amb un Marc Nieto, donant classes magistrals en defensa, els joves jugadors bisbalencs es mostraven confiats en atac. A falta de tres minuts per acabar el període, els visitants, molt combatius mostrarien els primers símptomes de reacció, però Eudald, recollint dos rebots ofensius oxigenava als bisbalencs i tornava a solidificar l’avantatge.

Gran treball defensiu dels bisbalencs

En començar l´últim quart, els gironins, endurint la seva defensa i amb un Soufian molt encertat aconseguien un 0-7 que encenia les primeres alarmes dels bisbalencs. Ràpida reacció des de la banqueta, un temps mort i el fet que el CESET arribaven molt aviat a bonus marcarien el desenllaç final. Els de Girona, es mostraven més agressius en defensa i ho provaven amb més cor que cap en atac, ja que els bisbalencs seguien a un altíssim nivell defensiu, bones ajudes, 2 contra un, forçant faltes en atac… A més a més, els gironins no els quedava cap més remei que cometre faltes, sobre un Jordi Miralles que portava de corcoll els defenses del CESET. El base palamosí, donava la lliçó ofensiva de maduresa i amb un 11/14 en tirs lliures en els últims 6 minuts tornava a ampliar la diferència i rematava el partit.

La propera setmana, diumenge a les 12:30h els bisbalencs visitaran la pista de l’Alella, un dels equips més contrastats de 2a catalana i favorits per ocupar la part alta de la classificació.

L’afició bisbalenca va poder endolcir encara més el debut a 2a Catalana amb la xocolatada amb melindros que el club va preparar per rebre els espectadors. Gràcies com no, a l’incombustible Genís Castillo, Doctorat en col·laboració i suport al Bisbal Bàsquet.

Ni una gota va quedar de la Xocolatada per celebrar el retorn del bàsquet

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: