Comença la lliga pels equips masculins de Júnior fins a Sènior

Després d’estar entrenant des del dia 20 d’Agost fent la famosa i obligada pretemporada, aquest cap de setmana els equips masculins Sènior A, Sènior B, Sots-21 i Júnior comencen la lliga.

El primer partit d’aquesta temporada el disputarà l’equip Sots-21, entrenats pels joves jugadors del club Martí Xifre i Joaquim Salvà, contra Sporting Caulés dissabte a les 16:00. Tot seguit, a les 17:30, jugarà l’equip Júnior entrenat per en Cano contra el CB Vilablareix.

Diumenge juguen els dos equips sèniors masculins. A les 16:30 l’equip de 3a Catalana entrenat per en Marc Quiñones, el Sènior Masculí B, inicia la lliga contra CCE Montessori Palau. A les 18:00 el Sènior Masculí A de 2a Catalana començarà la temporada amb un plat fort, el derbi gironí contra el CESET, on els joves bisbalencs i els nous fitxatges, entrenats per en Lluís Feliu, intentaran començar amb bon peu la lliga i donar una alegria al públic bisbalenc.

Per celebrar el començament de la temporada, el Club convida el diumenge a les 17:30 a tots els assistents al pavelló a xocolata amb melindros  i a quedar-se a gaudir del partit del primer equip masculí del Club. 

Des del Club aprofitem per recordar que a principis de cada setmana es publicaran els partits que jugaran els equips del Club el cap de setmana següent. Els podeu seguir trobant clicant sobre la imatge següent, que també la trobareu diariament a la columna de la dreta de les notícies.

EL SÈNIOR FEMENÍ A DISPUTARÀN EL TORNEIG DE TORDERA

També aquest cap de setmana les noies del Sènior Femení A, que igual que els dos Sèniors Masculins tenen nou entrenador, en Pere Estrem, participaràn en el torneig que organitza el CB Tordera, com ja porten fent anys anteriors. Les noies jugaran a les 15:50 contra el CB Blanes, a les 17:30 contra el CB Tordera i contra el CB Grup Barna a les 19:10. Aquests partits serviran a les noies per acabar-se de preparar, ja que el cap de setmana següent iniciaran la lliga a la nova categoria de 3a Catalana A .
Podeu trobar més informació del torneig clicant aquí.

Leave a Reply

%d bloggers like this: