ENÈSSIMA INUNDACIÓ DELS PAVELLONS DE LA BISBAL

Amb l’arribada de les primeres pluges de la tardor tornen a quedar en evidència que les instal·lacions de La Bisbal es troben en un pèssim estat. Les pluges d’avui a la tarda han provocat la inuncació dels dos pavellons impossibilitant aixís l’inici de tota l’activitat esportiva dels equips més petits del Club.

La pista del Pavelló Vell ha quedat del tot inpracticable per l’entrada d’aigua que a més afectarà en el ja malmès paviment. El Pavelló Firal també s’ha vist afectat per l’entrada d’aigua i goteres que han fet que la primera pista quedés inutilitzada. Els equips del Club que avui iniciaven la seva activitat així com els equips de categories superiors s’han hagut de refugiar al gimnàs i a un trosset del Firal.

Les oficines del Club i els lavabos de pavelló també han quedat afectats per la inundació amb més de tres dits d’aigua.

Des de primera hora de la tarda els empleats que hi havia avui a la tarda del Patronat d’Esports i efectius de la Brigada Municipal han estat treballant per retirar l’aigua de les pistes i procurar que es pugui tornar a  la “normalitat” (ja no sabem que és normalitat en aquests pavellons) el més aviat possible.

La Regidora d’Esports, Eva Bassó, també visitava l’afectació dels pavellons i no dubtava a col·laborar amb els treballadors municipals a retirar l’aigua.

Aquest repetidíssim episodi es produeix just abans que s’iniciïn les obres d’arrenjament del paviment del Pavelló d’Esports, que es troba en estat de putrefacció, i que l’Ajuntament decideixi si instal·larà el paviment sintètic al Pavelló Firal.

El Club espera que demà dijous, dia que inicien l’activitat els més menuts del club, escola i pre-mini, el pavelló ja estigui en unes mínimes condicions per la pràctica esportiva.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: