La Lluna serà la Botiga oficial del CE Bisbal Bàsquet

A partir del proper dilluns 10 de setembre podreu adquirir els diferents equipaments d’entrenament, xandalls o bosses a la botiga la Lluna  situada al carrer Jaume, II, 21 de la Bisbal d’Empordà.

Si a la reunió del mes de juny us anunciàvem que posaríem en marxa una botiga online del club, al final hem optat per derivar aquest servei a un establiment comercial que oferirà als jugadors, jugadores i famílies un ampli horari comercial, un tracte més personalitzat per poder emprovar-vos les peces de roba i una inmediatesa en poder adquirir la peça demanada.

L‘acord entre la Lluna i el club fa que es mantinguin els mateixos preus que la passada temporada, ja que la Lluna no s’emporta cap mena de comissió per oferir aquest servei, però a canvi sí que posa al servei de socis, simpatitzants i ugadors poder adquirir altres peces personalitzades (gorres, mitjons, guants, bufs,…) amb el logo i escut del Bisbal Bàsquet.

A la pestanya de la web, a l’apartat de la botiga hi podeu veure les peces que actualment el club posa a la venda. A la barra lateral veureu la icona de La Lluna que es converteix així en col·laborador comercial del Bisbal Bàsquet.

Desitgem que aquest canvi en el model de venda del material esportiu sigui el màxim de favorable per totes les famílies i pel funcionament global del club. 

Leave a Reply

%d bloggers like this: