Un “Last Night” per recordar!

Per finalitzar l’11è CAMPUS CASAL DEL BISBAL BÀSQUET, com ja és tradició, hem fet el “Last Night”.

Tot començava ahir dijous, quan els nens i nenes arribaven aproximadament a les 9h00 d al pavelló. Tots i totes venien amb les motxilles carregades amb el sac de dormir, la màrfega, alguna tenda d’acampar, rova vella… ja que sabien que els hi esperaven dos dies plens d’activitats molt diveritdes. Engegàvem amb una sessió de bàsquet per seguir amb la rutina de tot el campus casal, després esmorzàvem i seguíem amb una guerra de pintura al descampat de darrera del camp de futbol. Com era d’esperar, tots vam acabar empastifadíssims de pintura de molts colors diferents. Un cop ben maquillats, vam anar de pet cap a la dutxa per sortir nets i polits i poder anar a dinar. Ho vam fer a la pista de baix de la urbanització.

Quan ja estàvem ben tips, vam baixar al pavelló per muntar els tendes, desenfundar els sacs de dormir i preparar el que seria la nostre residència durant una nit. Tot seguit, engegàvem una gimcana amb proves especials: depilar a una monja, tallar el cabell a un lladre, pintar les ungles amb la boca a una noia… tot per aconseguir salvar el fill d’una família d’antics mafiosos. Un cop van aconseguir totes les pistes i torbar els diners de l’intercanvi, van anar al pavelló. Allà es van trobar a tots els membres de la màfia i en especial al “Capo” (que ningú havia vist), aquest els hi va dir que si s’espavilaven, trobarien el nen aquella mateixa nit a una fàbrica de La Bisbal (Fàbrica dels Voltors).  Quan vam acabar la gimcana vam berenar i van tenir una estona de temps lliure. A les 9 ja estàvem entaulats i sopant, agafant forces pel joc de nit i poder trobar el nen segrestat.

Aproximadament a les 23h00 començava el joc de nit on van viure experiències inoblidables i moments una mica terrorífics. A la 1:30 ja estàvem tots a dins el pavelló firal per anar a dormir. Tot i que alguns més grans, hi van posar una mica de resistència, tots van acabar tancant els ulls i descansant. També, per seguir amb la tradició, cap allà a les 5 de la matinada es van obrir els llums del pavelló firal per art de màgia i els nens es van aixecar i es va realitzar un SUPER KO de tot el casal.

De bon matí, tot i que ha costat treure les lleganyes, a les 9h00 ja estàvem tots assentats i esmorzant. Després, cada monitor ha “fitxat” a un conjunt de nens i nenes i s’ha organitzat una petita lligueta al pavelló. Quan s’ha acabat la lligueta, els monitors i les monitores s’han acomiadat de tots els nens i nenes i els hi ha desitjat un molt bon final d’estiu.

Des de l’equip de monitors, volem agrair la confiança que se’ns ha donat per part de tots els pares i mares per deixar-nos fer càrrec dels seus fills i/o filles durant aquestes 5 setmanes i desitjar-vos un bon estiu. Esperem veure-us l’any vinent.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: