Marc Nieto, Jordi Miralles i Ignasi Sabater, un trident de somni per al Bisbal Bàsquet

Marc Nieto, Jordi Miralles i Ignasi Sabater han donat el seu sí a jugar la propera temporada amb el primer equip del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET.

El retorn de tres mites que van formar part del millor equip de la història del Bisbal Bàsquet, fa esclatar d’il-lusió de la jove plantilla al saber que podran comptar amb tres jugadors tant carismàtics i talentosos i dels quals podran aprendre tantíssimes coses.

Marc Nieto i Jordi Miralles tornen després d’un any sabàtic just després d’haver complert un cicle llegendari al CE Palamós, de 3a a Copa Catalunya. Per la seva banda Ignasi Sabater ja va formar part de la plantilla bisbalenca en la passada temporada. El pívot de Verges va ser clau aportant la seva experiència i maduresa en un any on la jove plantilla debutava a 2a Catalana.

Miralles, Sabater i Nieto s’afageixen a la incorporació feta al finalitzar la temporada, d’Eric Jacomet, sens dubte el millor jugador de la lliga de Sots-21 de la província de Girona. Jacomet, i els nous fitxatges, juntament amb Xató, Soler, Bassa, Mitjà i Castelló formaran una línia exterior de luxe.

Per completar el poker, Lluís Feliu, entrenador Superior de Basquetbol i matrícula d’honor en INEFC, i la persona més preparada del club serà qui portarà la batuta del 1r equip, amb col-laboració de Marc Quiñones, qui dirigirà el Senior B a 3 a Catalana, un equip amb molts joves que actuarà de filial.

2 respostes a «Marc Nieto, Jordi Miralles i Ignasi Sabater, un trident de somni per al Bisbal Bàsquet»

  1. Una gran notícia per al Club i un plaer per als amants del bàsquet i de l’espectacle!!

  2. Avatar de Jordi Xifra "Keys"
    Jordi Xifra “Keys”

    Molt bona noticia.. i del qual n’estic segur que portarán molts èxits al Bisbal Bàsquet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: