PRIMER DIA D’AGOST I ÚNTIM DIA DE PISCINA I 3X3

Avui com cada dimecres ens hem trobat tots a la font de l’arbre. A les nou en punt entravem a la piscina disposats a passar un bon rato dins i fora de l’aigua. Així ha sigut, tot i que a primera hora del matí bufava  aire i això a fet que agaféssim una mica de fred, mica en mica s’ha aixecat el sol, l’airet ha marxat i hem pogut gaudir d’un bon comiat de la piscina.

A les 10:45 hem sortit de l’aigua per anar-nos a canviar i esmorzar al pati de terra de davant de la piscina. Un cop tips, hem agafat les motxilles i caminant a un pas lleuger hem anat fins al pavelló.

Arribats al pavelló els grups C,D i E s’han quedat a baix per fer la lligueta de 3×3, mentre que els grans ( grup A i B ) s’han dirigit al firal per fer la seva lligueta de 3×3. Finalment, els més grans com que no han sigut gaires han acabat fent un 5×5 en que hi ha participat alguns dels seus monitors.

Per últim nomes recordar  que demà hi ha l’última activitat espacial:  “ last night “. Els nens i nenes vindran demà  a les 9:00 i fins divendres a la 13:00 del mig dia no els vindran a recollir. Serà un dia ple d’activitats espacials que de ben segur que d’aquí uns anys encara recordaran.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: