Tècnica individual amb l’Eva Bassó i esmaixades.

Avui com cada dimarts els dos grups més grans del casal han tingut algú de fora que ha dirigit la sessió d’entrenament. Aquesta setmana ha tocat l’Eva Bassó antiga jugadora del Club, actual regidora d’esports de La Bisbal i gran aficionada al bàsquet. L’Eva ha centrat l’entrenament en el treball de la tècnica individual. Hem iniciat amb una part d’uns 15 minuts amb jocs on els nens feien servir pilotes, cercles i piques; tot seguit han fet estiraments d’una manera diferent, amb parelles, on mentre un company estirava l’altre l’ajudava. Després d’estirar hem fet una roda de bots i canvis de mà amb pilotes de tennis, diferents formes jugades on els nens, mentre botaven, havien d’escriure el seu nom en un paper, treure’s una peça de roba i tornar-la a posar o llegir una lectura durant l’espera del seu torn. Finalment, hem acabat fent una  mica de domini de pilota (barrejant pilota de bàsquet i pilota de tennis). Els altres grups han fet les seves sessions de bàsquet amb els seus monitors i monitores.

Després d’esmorzar s’han fet les activitats com: jocs populars (Grup A a primera hora i Grup C a segona) han jugat a Caus i Conills, al pistoler amb els noms canviats, que als nens i nenes del Campus sembla que els hi agrada molt i a l’assesí. Esports individuals (el Grup B a primera hora i el Grup A a segona) on s’ha jugat a bitlles ja que ells no havien fet aquest taller i no hi havien jugat.  Concursos està sent l’activitat estrella de la setmana, hem seguit amb el recital de mates o intent de mates (ho han fet el grup C a primera hora i el grup B a segona). Esports d’equip (Grup D a segona hora) han seguit fent futbol, tal i com estava planejat aquesta setmana. Finalment, l’última activitat que queda per mencionar és la de tallers (Grup E a primera hora) on els nens i nenes que encara no havien acabat les bitlles ho han fet i els altres de mentres, hem organitzat una petita lligueta per jugar amb les que ja havien fet.

Un cop sortits de la dutxa s’ha repartit als nens i nenes un paper on s’informava de l’ultima “soritda”: la LAST NIGHT.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: