Comencem la última setmana de casal després d’unes intenses 24 hores.

Comencem la última setmana de casal. Com cada dilluns del mes de juliol hem començat el dia amb les sessions de entrenament, els mes petitons del casal ( grup E ) han seguit el seu treball en la tècnica individual i en les entrades a cistella mitjançant exercicis com circuits de domini amb entrades finals, exercicis senzills de 1×1… . Pel que fa el grup D, han començat fent un joc per escalfar: atrapar cues,  seguidament han treballat el 2×2 i el tir (amb jocs com: la volta al mon,concursos, ko…) . A la pista del costat, el grup C han centrat l’entrenament en el treball del 2×2 i la perfecció del llançament a cistella.

D’altre banda, al pavelló firal, els mes grans del casal ( grup A i B, que han entrenat conjuntament ) han dividit la sessió en dues parts, la primera fent exercicis de 2×2 i 3×3 alternats amb un parell d’exercicis de tir. La segona part han fet un partit molt ajustat grup A contra grup B, on els vencedors han sigut el grup B per 38 a 40.

Un cop tips de l’esmorzar, hem fet les activitats variades de cada setmana. En els tallers avui han fet partides de bitlles aprofitant les que vam fer la setmana passada; en l’activitat de concursos han fet  competició esmaixades amb l’ajuda d’un mini tram per poder arribar amb  facilitat fins a la cistella; pel que fa els jocs d’equip, aquesta setmana ha tocat futbol; finalment els grups que els tocava jocs tradicionals han jugat a: la bomba, el pistoler, caus i conills, relleus sense sabates, cuit i amagar…

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: