Gimcana i platja amb una mica de remullada final.

Hem començat l’últim dia de la setmana dividint-nos, els mes grans ( grups A i B ) han agafat les bicis i tot pedalant han arribat fins a la platja de Pals. A les 10:30 han fet una parada per esmorzar a una pineda prop de la platja i a les 11:15 ja estaven tots en remull. Desprès de la primera banyada, han dut a terme un campionat de volei que ha durat fins l’hora de dinar. Un cop ens hem posat a dinar han començat a caure quatre gotes i hem decidit tornar cap a la Bisbal.  Entre rebentada i rebentada, hem arribat al pavelló a quarts de 5.
Els grups C, D i E s’han quedat al pavelló. A primera hora ( de 9 a les 10:30 ) han fet sessió d’entrenament. El grup C han treballat la mecànica de tiro, el grup D s’han centrat a treballar el 2×2 i mentre els més petits, el grup E, han continuat treballant la tècnica individual mitjançant jocs amb la pilota de bàsquet.
Desprès d’esmorzar, els grups C,D i E han fet una gimcana que consistia en passar proves de cucanya en forma de competició. Les proves eren les següents: jugar el telèfon amb colacao a la boca, passar-se un ou amb les mans, menjar una poma dins una palangana d’aigua, composar una cançó, trobar caramels dintre una palangana de farina… (ja veureu les fotos que són molt divertides).

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: