Excursió a Waterworld

Avui a les 9:00 els nens i nenes agafàvem l’autocar per anar fins al parc aquàtic de Lloret de Mar, Waterworld.
Un cop arribats, hem esmorzat a una esplanada al costat de l’entrada. L’esmorzar ha sigut ràpid ja que tots tenien moltes ganes d’entrar al parc i posar-se amb contacte amb l’aigua (a les 10 ja feia MOLTA calor!).
Durant el matí els grups A i B han anat per lliure, respecte els altres grups han anat acompanyats per 2 o 3 monitors a tots els tobogans i piscines. A la 13:30 ens hem trobat on havíem deixat les tovalloles per dinar conjuntament.
Pel que fa a la tarda, com que el grup C ha demostrat als monitors que els acompanyaven que eren prou responsables per anar sols, se’ls hi ha donat llibertat (els grups D i E han seguit anant acompanyats).
A les 18:00 ens hem tornat a reunir al campament base per recollir tots els trastos i tornar cap a casa. Abans de pujar a l’autocar, els nens i nenes han menjat galetes amb xocolata per poder agafar forces per arribar fins a casa ja que estaven molt cansats.
Aquest berenar s’ha notat alhora de tornar amb autocar, ja que alguns tenien molta energia i podríem dir que no s’ha parat de cantar duran tot el trajecte.
Des de l’equip de monitors estem molt contents amb el comportament dels nens i nenes, i amb tota l’excursió en general. Tot i això, demà el casal continua amb un munt d’activitats: pe que fa els grans (grups A i B) van amb bicicleta fins a la platja de Pals i arribaran a les 17:00 al pavelló, els petits en canvi, els hi espera un dia amb una gimcana plena de sorpreses.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: