3×3 i classe magistral de capoeira

Avui hem engegat el  Campus Casal amb la lligueta 3×3. Ja es comencen a veure millores amb el joc col·lectiu dels nens i nenes tant amb aspectes tàctics com tècnic treballats a les diverses sessions de bàsquet.

Després  d’esmorzar s’han fet les activitats següents:

–          Tallers ho han fet el grup E on han acabat les banderes i han fet unes bitlles catalanes.

–          Els grups A i B han fet esports individuals, ha tocat capoeira. Ha vingut en Jan Domènech, un noi de la Bisbal, que practica aquest esport en el seu temps lliure. Ha explicat als nens els origen de la capoeira, els hi ha fet practicar diferents moviments d’atac i defensa, acrobàcies diverses i immobilitzacions.

–          Els grups D i E han fet pitxi peu a esports d’equip.

–          Concursos ho han fet el grup D, C i B. El grup D han fet concurs de tir barrejat amb circuit d’habilitats. El grup C i B han fet “two ball” i concurs de triples. El “two ball” l’han guanyat en Marc Segui i en Carles Garcia del grup C i en Pol Montia i Josep Fanals del grup B. El concurs de triples l’ha guanyat en Ricard Janoher i en Marc Gispert.

 

Recordem que demà ens trobem entre dos quarts de nou i les nou al pavelló per anar a Lloret de Mar a passar un bon dia al parc aquàtic del Waterworld. Haureu de venir a buscar els nens i nenes a les 19h00 al pavelló d’esports.

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: