Tot i la calor el grup A s’imposa al grup B el primer derbi del casal.

Hem començat el dia amb una bona sessió d’entrenaments: els grups D i E ho feien al pavelló firal continuant el seu treball de tècnica individual, tir i entrades mitjançant exercicis com: roda d’entrades, roda de postes, exercicis de tir, 1×1… El grup C han entrenat a la pista del Mas Clarà i d’aquesta manera, han tingut disposició d’una pista més grossa que la seva pista diària d’entrenament. S’ha seguit insistint amb el treball de 2×2, el tir i les passades.

D’altre banda, els grups més grans ( grups A i B ) els tocava entrenar al pavelló normal, i com cada dimarts, fer l’entrenament dirigit per un entrenador extern al casal. Avui, però, no ha sigut possible que l’entrenador vingués a causa de motius personals. Es preveu fer l’entrenament un altre dia i hora a concretar. Com conseqüència, hem fet vint minuts de atac d’onze i 4x4x4x4. Finalment hem fet “El primer derbi del casal”, és a dir, hem fet un partit Grup A Vs Grup B amb taula, cronòmetre electrònic (marcador) i àrbitre. Al final s’han acabat imposant els més grans del casal, tot i que el Grup B no ha tirat en cap moment la tovallola.

Un cop acabades les activitats hem anat tot caminant fins a la piscina municipal, a les 11 havíem de ser allà. Tot i que hi havia bastant acumulació de nens i nenes d’altres casals hem pogut gaudir i refrescar-nos a la piscina.

Un cop els nens han sigut la 13:00 hem sortit i hem agut de sortir de la piscina, hem repartit un paper als nens i nenes informant-los de l’excursió de dijous que ve a Waterworld.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: