Engeguem la penúltima setmana, sí PENÚLTIMA! Que ràpid passa el temps.

Engeguem la penúltima setmana (sí PENÚLTIMA! Que ràpid passa el temps) fent sessions de bàsquet intentant treballar per mitjà de jocs/exercicis conceptes. Aprendre a jugar amb un avantatge creat a partir d’un 2×2 (Grup A), seguir treballant que portin el seu atacant a banda per aconseguir posar un trap i robar la pilota (Grup B), incidir molt en les passades, 2×2 i 5×5 (Grup C), seguir insistint amb la tècnica individual i les entrades (Grups D i E).

Després d’esmorzar a l’activitat de tallers (grups  C i D) ha tocat fer Bitlles Catalanes, ja que la setmana que bé toca jugar-hi; a esports d’equip (grups A, B i C) s’ha fet beisbol; a concursos (grups E i A) s’ha fet amb el grup E concursos de tiro variats (de diferents posicions) i el grup A el gran concurs de TWO BALL (guanyador Marc Linares i Jesús Padilla) , concurs de triples (guanyador Marc De Bustamante). També hem fet Jocs Tradicionals (grups B, D i E) com: no em toquis el de darrera, el treu i posa, joc de punteria i el pistoler amb noms canviats.

Recordem que demà pels més grans (grups A i B) ve en Jordi Ferrer a dirigir la sessió de bàsquet, un dels grans del bàsquet bisbalenc.

També volem fer-vos arribar que quan els nens i nenes han sortit de la dutxa se’ls hi ha donat un paper informant-los del canvi d’horari d’aquesta setmana que queda de la següent setmana: demà dimarts 24 de 9:00 a les 10:30 sessió de bàsquet, a les 10:30 tot esmorzant anirem cap a la piscina per acabar de passar-hi el matí , per tant demà haureu de recollir els vostres nens o nenes a la Font de l’Arbre a partir de la 13:00. Pel que fa Dimecres, de 9:00 a les 10:30 seguirem amb la lligueta 3×3 i un cop esmorzats recuperarem les activitats varies que els vostres nens o nenes fan el dimarts desprès d’esmorzar.

This slideshow requires JavaScript.

Aquí us deixem un petit vídeo una mica divertit de l’excursió de dijous passat a l’Ermita de l’Esperança:

Leave a Reply

%d bloggers like this: