Futurs entrenadors, banderes i handbol.

Avui hi ha hagut intercanvi de papers, els millors entrenaments fets pels nens del grup A i B durant l’acampada de principis de setmana s’han dut a terme a les sessions d’entrenament. El grup E els han entrenat en Ricard Janoher i en Josep Fanals treballant tècnica individual, el grup D l’ha entrenat en Jesús Padilla i han treballat 1×1 i 2×2, el grup C han estat entrants per en Marc Gispert i en Martí Seballs treballant contraatac  (aquest entrenament ha sigut el que, per votació, era el millor) i els grups A i B han entrenat els dos junts i ha dirigit la sessió en Pol Montia treballant la mecànica de tir. Han sigut sessions de bàsquet diferents principalment perquè era la primera vegada que dirigien un entrenament tant els que entrenaven com els que feien d’entrenadors s’ho han passat molt bé i segur que han après. Qui sap si en un futur els veurem entrenant algun equip base.

Després d’esmorzar, a esports d’equip tocava iniciació a handbol la primera hora han fet el grup A i B i a segona el grup C. Cal dir que els nens els hi ha costat força acostumar-se a poder fer tres passos sense botar ja que estan acostumats que en bàsquet només en poden fer dos i llançar.
Tallers a primera hora ho ha fet el grup C i a segona el grup D. Ha tocat fer la bandera amb l’escut del bisbal bàsquet, en acabar-les i aprofitant que feia una mica de vent les hem fet volar per davant del pavelló. Concursos ho han fet el grup E a primera hora i el grup A a segona, avui ha tocat fer concursos d’1×1 on, variant les parelles, anaven jugant tots contra tots com si fos un triangular. Finalment, jocs tradicionals ho han fet a primera hora el grup D i a segona hora el grup B i el grup E. Ha tocat fer moure el matalàs tirant-s’hi a sobre i fent-lo lliscar pel terra i jugar al tira llaunes. El grup B, que ja son més grans, alhora de moure el matalàs semblava que estes sobre una pista de patinatge, ja que avançava molt. Els del grup E hem acabat fent un concurs d’entrades amb limitació de bots per passar la pista.

D’aquesta manera finalitzem la tercera setmana de Campus Casal passant per l’equador d’aquest. Arribant amb una conclusió: per fer carn a la brasa es necessiten pinces.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: