Sol, bicicletes i carn a la brasa a l’Ermita de l’Esperança.

De bon matí sortíem del pavelló per una bona pedalada fins a l’Ermita de l’Esperança. La primera parada però, ha sigut a l’Ermita de Sant Joan de Salelles allà hem esmorzat i ens hem dividit en dues rutes: la curta i la llarga. La llarga passava pel Molí d’en Frigola i la curta anava directament a l’Ermita de l’Esperança.
Un cop els dos grups han arribat i després de descansar/jugar una mica hem repartit les tasques per prepara el dinar. Els més grans (grup A) han intentat fer la carn, èxit final tot i l’ajuda dels monitors i monitores, en el mateix moment el grup B preparava unes postres delicioses: pinxos amb xocolata. El grup C ha muntat les taules i les cadires, un cop fet això s’han ajuntat amb els nens i nenes del grup D per fer el pa amb tomata. Finalment els nens i nenes del grup E han parat taula. Quan hem acabat totes les tasques ens hem entaulat i hem dinat amb gana i ganes. Un cop acabats hem anat a fer cabanyes per passar la digestió. A les 4 ens posàvem a recollir l’Ermita de l’Esperança per deixar-la tal i com l’hem trobat. Un cop tot ha quedat net i polit hem agafat el camí de tornada arribar fins al pavelló a les 5.

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: