SUPER ACAMPADA I FEM VOLAR L’ESCUT DEL BISBAL BÀSQUET

Ahir , amb els grans del casal ( grups A i B ) vàrem sortir de bon matí del pavelló per anar a acampar a les afores de Sant Pol, prop del Mas dels Caçadors.

Vàrem aprofitar el dia esplèndid que feia per anar a fer una ruta caminant fins a Santa Llúcia de l’Arboç, allà vam dinar, i per descansar una mica vam fer activitats per parelles com la preparació d’un entrenament per els petits del casal.

Als voltants de les 5 de la tarda arribàvem al camp on passaríem la nit, al cap d’un rato ja una mica mes descansats ens disposàvem ha preparar el campament i parar les tendes. Un cop acabat aquesta tasca sempre pesada vam començar a buscar el sopar mitjançant un joc de pistes.

Un cop vam trobar el sopar amagat al mig del bosc, encara quedava sol i el vam aprofitar fent diferents jocs en grup.

Aproximadament a les 9:30 de la nit començàvem a sopar i un cop ben tips engegàvem el joc de nit: el joc del paper de w.c  i una curta historieta de por per anar a dormir tranquils.

A les 9:00 del matí el sol ens ha tret de les tendes i hem anat a esmorzar davant del Mas. Un cop tret el “gussanillo” d’esmorzar hem anat a desmontar les tendes i hem marxat cap al pavelló. A la 13:00 aproximadament hem arribat, bastant cansats, al pavelló.

Avui la resta de grups han seguit realitzant la sessió de bàsquet al pavelló com un dia normal. Després d’esmorzar els grups D i C a primera hora han fet concursos de triples i el grup E han començat el taller de la bandera, que tot i no haver-les acabat, n’hi ha alguna que destaca. A les 12:00 els grups D i E han fet jocs d’equip i ha tocat fer futbol que s’ho han passat molt bé. El grup C han fet jocs populars que han rigut molt jugant a fer avançar el matalàs i un altre joc que segurament no havien jugat mai, el tira-llaunes.

Recordem que demà ens trobem a les 8:30/9:00 a la piscina!

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: